Lunch menu

Friday, 22 November

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli

    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med purjolök, potatis

    vitt vin och grädde samt örtkrutonger

  • Gård: Wallenbergare på kalvfärs med brynt

    smör, rårörda lingon och potatispuré

  • Äng: Paprika, lök- och kikärtsgryta

    på ruccola samt potatispuré

  • Pasta: Krämig Penne toppad med lax

    spenat och mozzarella

  • Dessert:

    Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffe

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad svensk ryggbiff med grönpepparsås

    serveras med örtstekt potatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med dill-hollandaisesås

    serveras med kokt potatis & lättfrästa haricots verts

  • Indisk: butter chicken
  • Vegan: mixed beans thoran
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med salsiccia, grädde, strimlad

    lök & konjak

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Viltburgare från HC Vilt med rostad potatis

    från "slätta" samt syrad kål och äppelslaw

  • Veckans kött: helstekt kalvinnanlår

    med blomkålscreme och rostad potatis samt fänkålssky

  • Veckans under ytan: Spättafile med ragu

    på fänkål, potatis och babyspenat samt citron och lagerbladssås

  • Veckans Green Friday: Rostade lättrökta morötter

    med potatisterrine, ärthummus och citronyoghurt

La Fontana

  • Grillade biffar i en italiensk tomatsås

    innehållandes ärtor, morot, färsk basilika och tomatklyftor

  • Husets grillade kycklingspett med stekt potatis

    och vitlökssås

Scandic Väst

  • Vitlök, ingefära & chili marinerad kalv cuvette

    serveras med rödvinssky

  • Smörstekt torsk serveras med sidfläsk

    & rödvinssås

  • Vegetarisk lasagne

P2 Restaurang & Catering

  • GREEN FRIDAY – Morot- och rödbetsbiff

    med rostad palsternacka och örtcreme

  • Fläskfilégryta med lök, svamp

    och gorgonzola

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kummel, yuzubakad fänkål, potatis-

    & blomkålspuré, vispat brynt smör

  • Pulledpork taco, rawfood, srirachamajonnäs

    koriander

  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    Ädelost, dijonnäs, bifftomat, gul lök, brioche, sötpotatispommes

  • Vegetarisk: Pepparrostad rödbeta, dragon, friterad lök

Pinoccio

  • Panerad schnitzel med stekt potatis

    och bearnaisesås

  • Grill buffé
Friday, November 22