Lunch menu

Thursday, 14 November

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad spätta med dansk

    remouladsås, citron och kokt potatis

  • Gård: Nattbakad högrev med jalapenosky

    rostad majs och lökfräst potatis

  • Äng: Bön -och chiligryta med kumminkesella

    och kokt potatis

  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky

    och rödlökssalsa

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran


    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde

  • Italiensk kycklingfilé fylld med salami

    mozzarella & basilika, serveras med vitlöksrostad potatis & äpelcidersås

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Vaggeryds isterband med persiljestuvad

    potatis & rödbetor

  • Veg: Ärtsoppa med pannkakor eller Spenatlasagne

    med coleslawsallad

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Peppargrillad kotlett med senapsgräddsås

    och vitlöksrostade rotfrukter

  • Veckans kött: Secreto från glad utegris

    med rostade vintergrönsaker och örtsky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad långa

    med ägg kapris purjolök och brynt smör samt potatispuré

  • Veckans vegetariska: Kryddslungade betor

    med gratinerad chevre samt saltrostade frön

La Fontana

  • Fish & Chips med vitlökssås
  • Krämig Pappardelle-pasta på oxfilé

    champinjoner, paprika, zucchini och charlottenlök

Scandic Väst

  • Wienerschnitzel serveras med citrussmör

    & rödvinssås

  • Ugnsbakad sej i krämig saffransås

    toppad med ägg

  • Parmesan bakad blomkål

    med smetana

P2 Restaurang & Catering

  • Sparrissoppa samt banankaka

    med vaniljgrädde

  • Gorgonzolabakad lax med örtsås

    och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetarisk bönbiff med tzatziki

    och rostad potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakfickans skärgårdsgryta

    musslor, räkor, örtaioli, krutonger

  • Grana padano fylld kycklingbröst

    prosciutto, honungsrostade rotsaker, grönpepparsås

  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    saltgurka, rödlök, aioli, romansallad, cheddarost, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Tortellini giganti, ricotta, spenat

    friterad grönkål

Pinoccio

  • Kycklinggryta med färska grönsaker

    och ris

  • Fiskgratänger med potatismos
Thursday, November 14