Lunch menu

Wednesday, 13 November

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Tomatöverbakad kungsflundrafilé

    med grön ärthummus samt örtris

  • Gård: Rosmarinstekt kycklingfilé

    med rostad paprikasås och parmesanpotatis

  • Äng: Tomatbrässerad zucchini och broccoli

    med parmesanpotatis

  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky

    och rödlökssalsa

Restaurang Chili & Lime

  • Biff a la lindström (svensk nötfärs) med gräddsås

    inlagd gurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Hemlagad pytt i panna, serveras med stekt ägg

    & inlagda rödbetor

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med

    dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Limemarinerad laxfilé med avocadocreme

    & wokade grönsaker

  • Chili con carne av högrev med ris, tortilla, nachos

    & vitlöksfraiche

  • Veg: Sesambakad zucchini med avocadocreme

    & wokade grönsaker

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Vinbakad karre med champinjoner smålök

    och rökt sidfläsk samt potatispure

  • Veckans kött: Secreto från glad utegris

    med rostade vintergrönsaker och örtsky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad långa

    med ägg kapris purjolök och brynt smör samt potatispuré

  • Veckans vegetariska: Kryddslungade betor

    med gratinerad chevre samt saltrostade frön

La Fontana

  • Grillad benfri kycklinglårfilé med

    stekt potatis och ädelostsås

  • Köttfärsfyllda gratinerade aubergine

    med rostade grönsaker

Scandic Väst

  • Pannbiff på nötfärs serveras med stekt lök

    gräddsås & rårörda lingon

  • Spättarullader med färskost, dill & räkor

    serveras med hummersås

  • Pad-thai

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad pytt i panna

    med kokt ägg och saltgurka

  • Kycklinglasagne med spenat

    curry och fetaost

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Vegetarisk bönbiff med tzatziki

    och rostad potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Mandelfisk, skirat smör

    potatis puré, gröna ärtor

  • Plommonspäckad fläskkarré, gräddsås

    svartvinbärsgelé, kokt potatis

  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    saltgurka, rödlök, aioli, romansallad, cheddarost, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Tortellini giganti, ricotta, spenat

    friterad grönkål

Pinoccio

  • Persilja järppar med kokt potatis

    och gräddsås

  • Lätt panerad kolja filé serveras med kokt potatis

    och hollandaise sås

Wednesday, November 13