Lunch menu

Tuesday, November 12

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronstekt sejfilé med dill- och fänkålssås
    samt grönsakscous-cous
  • Gård: Fransk färsbiff med mild grönpepparsås
    och råstekt potatis
  • Äng: Morotsbiff med paprikamajonnäs
    och råstekt potatis
  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky
    och rödlökssalsa

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med soltorkad tomat
    vitlök & färsk spenat
  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra
    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker
    & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lax-& skaldjurspaella
    med saffransaioli
  • Hjortfärsmedaljong från Basunda Gård
    m portvinstuvade champinjoner, lingon
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese
    med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvragu med spetskål och paprika
    samt picklad lök och citronyoghurt
  • Veckans kött: Secreto från glad utegris
    med rostade vintergrönsaker och örtsky
  • Veckans under ytan: Ugnsbakad långa
    med ägg kapris purjolök och brynt smör samt potatispuré
  • Veckans vegetariska: Kryddslungade betor
    med gratinerad chevre samt saltrostade frön

La Fontana

  • Husets pannbiff med potatismos
    gräddsås, ärter, löksky
  • Nötköttsgryta med kokt potatis
    och vitlöksbröd

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilémedaljong serveras
    med svampsås & bakade tomater
  • Vitvins pocherade torsk serveras
    med västkuströra
  • Panerad aubergine med chilikräm

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostad potatis
    och myntayoghurt
  • Kycklinggryta med äpple
    och curry samt ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetarisk bönbiff med tzatziki
    och rostad potatis
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, rågbrödchips, Öjebyröra
    kokt potatis
  • Biffstroganoff, dijon, champinjoner
    basmatiris
  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev
    saltgurka, rödlök, aioli, romansallad, cheddarost, pommes, brioche
  • Vegetarisk – Tortellini giganti, ricotta, spenat
    friterad grönkål

Pinoccio

  • Stektfläsk med lök sås samt
    kokt potatis
  • Panerad spätta med kokt potatis
    och kall sås
Tuesday, November 12