Lunch menu

Tuesday, 12 November

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronstekt sejfilé med dill- och fänkålssås

    samt grönsakscous-cous

  • Gård: Fransk färsbiff med mild grönpepparsås

    och råstekt potatis

  • Äng: Morotsbiff med paprikamajonnäs

    och råstekt potatis

  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky

    och rödlökssalsa

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med soltorkad tomat

    vitlök & färsk spenat

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Lax-& skaldjurspaella

    med saffransaioli

  • Hjortfärsmedaljong från Basunda Gård

    m portvinstuvade champinjoner, lingon

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvragu med spetskål och paprika

    samt picklad lök och citronyoghurt

  • Veckans kött: Secreto från glad utegris

    med rostade vintergrönsaker och örtsky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad långa

    med ägg kapris purjolök och brynt smör samt potatispuré

  • Veckans vegetariska: Kryddslungade betor

    med gratinerad chevre samt saltrostade frön

La Fontana

  • Husets pannbiff med potatismos

    gräddsås, ärter, löksky

  • Nötköttsgryta med kokt potatis

    och vitlöksbröd

Scandic Väst

  • Grillad fläskfilémedaljong serveras

    med svampsås & bakade tomater

  • Vitvins pocherade torsk serveras

    med västkuströra

  • Panerad aubergine med chilikräm

P2 Restaurang & Catering

  • Lammkorv med rostad potatis

    och myntayoghurt

  • Kycklinggryta med äpple

    och curry samt ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetarisk bönbiff med tzatziki

    och rostad potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, rågbrödchips, Öjebyröra

    kokt potatis

  • Biffstroganoff, dijon, champinjoner

    basmatiris

  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    saltgurka, rödlök, aioli, romansallad, cheddarost, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Tortellini giganti, ricotta, spenat

    friterad grönkål

Pinoccio

  • Stektfläsk med lök sås samt

    kokt potatis

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och kall sås

Tuesday, November 12