Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Monday, November 11
Brödernas kök
Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
bulgur, stekta rotfrukter och kål
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Gratinerad alaskafilé med räkor och sparris
serveras med stompad potatis
Gård: Texas beef chili med guacamole
nachos och rispilaff
Äng: Ingefärsstekt blomkål med guacamole
nachos och rispilaff
Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky
och rödlökssalsa
Restaurang Chili & Lime
Sydamerikansk chili-biffgryta med nachochips
& guacamole, serveras med ris
Ugnsgrillad svensk fläskkarré med portersås
& äppelchutney, serveras med rostad potatis
Veg: pankopanerad halloumi med vitlökscreme
serveras med ugnsrostad potatis
Indisk: chicken vindaloo
Vegan: green gram curry
Asiatisk lunchbuffé
Fisk: sprödbakad stillahavsflundra med
dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron
Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Kåldolmar med gräddsås
& rårörda lingon
Stekt panerad kummelfilé med remouladsås
Ugnstekt falukorv med senap, lök
& gurkmix samt potatismos
Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika
med potatismos
Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök
& färsk ingefära
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Kalvfärsbiff med krämig tomatrisoni
och rostade grönsaker samt timjanssky
Veckans kött: Secreto från glad utegris
med rostade vintergrönsaker och örtsky
Veckans under ytan: Ugnsbakad långa
med ägg kapris purjolök och brynt smör samt potatispuré
Veckans vegetariska: Kryddslungade betor
med gratinerad chevre samt saltrostade frön
La Fontana
Kycklinggryta med ris
och ugnsbakade grönsaker
Grillad lax med kokt potatis,citronklyfta
och dillcréme
Chilikryddad köttfärs med nachos
och bulgur
Scandic Väst
Grillad kycklingfilé serveras
med rödvinssås
Smörbakad kummel toppad med räkor serveras
med vitvinssås
Chili sin carne
P2 Restaurang & Catering
Lasagne med cole slaw
Stekt panerad rödspätta
med kall dill- och örtsås
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Kroppkakor med skirat smör
och lingon
Vegetarisk bönbiff med tzatziki
och rostad potatis
Räksallad med sparris och ägg
Kycklingsallad med Caesardressing
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Pasta casarecce, bakad fläsksida
ädelostsås
Kyckling vindaloo, naan bröd,
basmatiris
Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev
saltgurka, rödlök, aioli, romansallad, cheddarost, pommes, brioche
Vegetarisk – Tortellini giganti, ricotta, spenat
friterad grönkål
Pinoccio
Marinerad karré serveras med kokt potatis
och champinjonsås
Pyttipanna Bellman(gräddstuvad) serveras
med stekt ägg och rödbetor
Monday, November 11