Lunch menu

Monday, 11 November

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad alaskafilé med räkor och sparris

    serveras med stompad potatis

  • Gård: Texas beef chili med guacamole

    nachos och rispilaff

  • Äng: Ingefärsstekt blomkål med guacamole

    nachos och rispilaff

  • Pasta: Tagliatelle med kycklingfilé, salviagräddsky

    och rödlökssalsa

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta med nachochips

    & guacamole, serveras med ris

  • Ugnsgrillad svensk fläskkarré med portersås

    & äppelchutney, serveras med rostad potatis

  • Veg: pankopanerad halloumi med vitlökscreme

    serveras med ugnsrostad potatis

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra med

    dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kåldolmar med gräddsås

    & rårörda lingon

  • Stekt panerad kummelfilé med remouladsås
  • Ugnstekt falukorv med senap, lök

    & gurkmix samt potatismos

  • Veg: Feta-& grönsaksfylld paprika

    med potatismos

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök

    & färsk ingefära

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med krämig tomatrisoni

    och rostade grönsaker samt timjanssky

  • Veckans kött: Secreto från glad utegris

    med rostade vintergrönsaker och örtsky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad långa

    med ägg kapris purjolök och brynt smör samt potatispuré

  • Veckans vegetariska: Kryddslungade betor

    med gratinerad chevre samt saltrostade frön

La Fontana

  • Kycklinggryta med ris

    och ugnsbakade grönsaker

  • Grillad lax med kokt potatis,citronklyfta

    och dillcréme

  • Chilikryddad köttfärs med nachos

    och bulgur

Scandic Väst

  • Grillad kycklingfilé serveras

    med rödvinssås

  • Smörbakad kummel toppad med räkor serveras

    med vitvinssås

  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Lasagne med cole slaw
  • Stekt panerad rödspätta

    med kall dill- och örtsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Vegetarisk bönbiff med tzatziki

    och rostad potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pasta casarecce, bakad fläsksida

    ädelostsås

  • Kyckling vindaloo, naan bröd,

    basmatiris

  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    saltgurka, rödlök, aioli, romansallad, cheddarost, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Tortellini giganti, ricotta, spenat

    friterad grönkål

Pinoccio

  • Marinerad karré serveras med kokt potatis

    och champinjonsås

  • Pyttipanna Bellman(gräddstuvad) serveras

    med stekt ägg och rödbetor

Monday, November 11