Lunch menu

Friday, 15 November

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Abonnerad för större arrangemang

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad entrecôte med choronsås & friterade

    lökringar, serveras med stekt potatis

  • Ugnsbakad laxfilé med ört-creme, serveras

    med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötsså

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillspett "Souvlaki" med tzatziki, örtsky

    klyftpotatis & grekisk sallad

  • Köttfärspaj med chilicreme

    samt tomat-& löksallad

  • Veg: Grönsakspaj med chilicreme

    samt tomat-& löksallad

  • Wok: Kyckling med thai basilika, ingefära

    & svart peppar

  • Pasta: Tricolore med strimlad biff & peppar

    i ädelostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmesanbakad kyckling med ruccolastompad

    potatis samt lökfrästa bönor och vitvinsgräddsås

  • Veckans kött: Secreto från glad utegris

    med rostade vintergrönsaker och örtsky

  • Veckans under ytan: Ugnsbakad långa

    med ägg kapris purjolök och brynt smör samt potatispuré

  • Veckans vegetariska: Kryddslungade betor

    med gratinerad chevre samt saltrostade frön

La Fontana

  • Falafellbuffé med vitlökssås och ugnsrostade grönsaker
  • Husets Högrevshamburgare

    hamburgerdressing,briochebröd,cheddarost och saltgurka

  • Husets schnitzel med bearnaise

    och pommes strips och ärtor

Scandic Väst

  • Nattbakad högrev serveras

    med cognacsås

  • Sotad lax serveras med rom sås
  • Rostade rödbetor med Chevré

    & valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos

    gröna ärtor och skirat smör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Vegetarisk bönbiff med tzatziki

    och rostad potatis

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chili- & ingefärsbakad lax, fetaostcrème

    citron, rotsaksnudlar

  • Cordonbleu, citronsmör, kalvsky

    rostad amandinepotatis

  • Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    saltgurka, rödlök, aioli, romansallad, cheddarost, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Tortellini giganti, ricotta, spenat

    friterad grönkål

Pinoccio

  • Lunch buffé

    Grill buffé ( ryggbiff, entrecote och lax )

Friday, November 15