Lunch menu

Thursday, 7 November

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sparrisfylld kungsflundra med citron-

    och peppargräddsky samt rispilaff

  • Gård: Grillad kycklingfilé med balsamicosky

    tzatziki och klyftpotatis

  • Äng: Långbakad rotselleri med kummin

    pumpakärnor, tzatziki och rispilaff

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé

    röd pesto och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt

    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • Chili- & limemarinerad kycklingfilé

    med vitlökscreme, serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Grönärtsoppa/Räksoppa, pannkakor

    m sylt & grädde

  • Italiensk kycklingfilé med parmesan & örter

    samt potatisgratäng

  • Husmans kroppkakor med skirat smör

    & rårörda lingon

  • Veg: Ostpanerad quornfilé m potatisgratäng

    & grilltomat eller soppa & pannkakor

  • Wok: Kyckling med svart peppar & vitlök
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med äppeltzatsiki

    och kryddsky

  • Veckans kött: vildsvinsburgare
  • Veckans under ytan: Lättrökt lax med ört

    och gräddkokt amandine

  • Veckans vegetariska: Moussaka med linser

    och rotfrukter samt citronaioli

La Fontana

  • Kalvschnitzel med champinjonsås

    och klyftpotatis

  • Orientaliska biffar med tzatziki

    och ugnsrostade grönsaker

Scandic Väst

  • Gulaschgryta serveras med smetana
  • Ugnsbakad långa serveras med vitvinssås

    & primörer

  • Grönärtsbiffar med smetana

P2 Restaurang & Catering

  • Nattbakad fläskkarré med klyftpotatis

    och bearnaisesås

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor

    med sylt och grädde

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Vildsvinspasta
  • Falafel med picklade grönsaker

    samt yoghurtsås

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Lax- & räkpasta, hummersås

    riven grana padano

  • Wallenbergare, gröna ärtor, lingon

    skirat smör, potatis puré

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeños, rödlök, västerbottenost, saltgurka, brioche, hamburger dressing, pommes

  • Vegetarisk: Pizza, valnötter, getost

    honung, inlagda päron

Pinoccio

  • Nöttstek med stekt potatis

    och champinjonsås

  • Ugnsbakad fisk serveras med kokt potatis

    och samt hollandaisesås

Thursday, November 7