Lunch menu

Wednesday, 6 November

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad rimmad torsk med ägg, stenbitsrom

    vitvinssås och persiljepotatis

  • Gård: Viltfärsbiff med kantarellsås, baconcrunch

    lingon och potatispuré

  • Äng: Tabbouleh på matvete med morotsstavar

    och citronkeso

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé, röd pesto

    och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff med gräddsås, pressgurka

    & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Lax strindberg (senap & lök) med broccoli

    & balsamicosky, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med tryffelaioli, klyftpotatis

    & BBQ-sås

  • Fiskgratäng med vitt vin, ost, räkor

    & dill

  • Veg: Västerbottengratinerade svampcrepes

    med tomat-& löksallad

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med kyckling, strimlad salami

    & mozzarella

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiff med rostade rotfrukter

    och sötsyrlig örtgrädde

  • Veckans kött: vildsvinsburgare
  • Veckans under ytan: Lättrökt lax med ört

    och gräddkokt amandine

  • Veckans vegetariska: Moussaka med linser

    och rotfrukter samt citronaioli

La Fontana

  • Husets krämiga lasagne med mozzarella

    och coleslaw

  • Rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

Scandic Väst

  • Viltfärsbiffar serveras med björnbärsky

    & svartvinbärsgelé

  • Vitvinspocherad sej serveras

    med mild senapssås

  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med honung

    och gräslökssås

  • Bratwurst med potatismos

    och räksallad

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Vildsvinspasta
  • Falafel med picklade grönsaker

    samt yoghurtsås

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad kapkummel, danskt rågbröd

    tartarsås, mandelpotatischips

  • Kalvporchetta, salami Nostrano, gremolata

    fänkålsrostad potatis

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeños, rödlök, västerbottenost, saltgurka, brioche, hamburger dressing, pommes

  • Vegetarisk: Pizza, valnötter, getost

    honung, inlagda päron

Pinoccio

  • Lätt panerad fisk filé med potatis

    samt gräslök mäjones och citron

  • Mozzarella fylld kyckling filé med söt pommes

    och bearnaisesås

Wednesday, November 6