Lunch menu

Wednesday, November 6

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad
    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad rimmad torsk med ägg, stenbitsrom
    vitvinssås och persiljepotatis
  • Gård: Viltfärsbiff med kantarellsås, baconcrunch
    lingon och potatispuré
  • Äng: Tabbouleh på matvete med morotsstavar
    och citronkeso
  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé, röd pesto
    och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Fransk färsbiff med gräddsås, pressgurka
    & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis
  • Lax strindberg (senap & lök) med broccoli
    & balsamicosky, serveras med potatismos eller kokt potatis
  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé
    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med tryffelaioli, klyftpotatis
    & BBQ-sås
  • Fiskgratäng med vitt vin, ost, räkor
    & dill
  • Veg: Västerbottengratinerade svampcrepes
    med tomat-& löksallad
  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: med kyckling, strimlad salami
    & mozzarella
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lammfärsbiff med rostade rotfrukter
    och sötsyrlig örtgrädde
  • Veckans kött: vildsvinsburgare
  • Veckans under ytan: Lättrökt lax med ört
    och gräddkokt amandine
  • Veckans vegetariska: Moussaka med linser
    och rotfrukter samt citronaioli

La Fontana

  • Husets krämiga lasagne med mozzarella
    och coleslaw
  • Rödspätta med kokt potatis
    och remouladsås

Scandic Väst

  • Viltfärsbiffar serveras med björnbärsky
    & svartvinbärsgelé
  • Vitvinspocherad sej serveras
    med mild senapssås
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med honung
    och gräslökssås
  • Bratwurst med potatismos
    och räksallad
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Vildsvinspasta
  • Falafel med picklade grönsaker
    samt yoghurtsås
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad kapkummel, danskt rågbröd
    tartarsås, mandelpotatischips
  • Kalvporchetta, salami Nostrano, gremolata
    fänkålsrostad potatis
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev
    jalapeños, rödlök, västerbottenost, saltgurka, brioche, hamburger dressing, pommes
  • Vegetarisk: Pizza, valnötter, getost
    honung, inlagda päron

Pinoccio

  • Lätt panerad fisk filé med potatis
    samt gräslök mäjones och citron
  • Mozzarella fylld kyckling filé med söt pommes
    och bearnaisesås
Wednesday, November 6