Lunch menu

Tuesday, 5 November

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad hokifilé med basilikamajonnäs

    samt stekt grönsaksbulgur

  • Gård: Honungsglaserad fläskytterfilé

    med chiligräddsky och råstekt potatis

  • Äng: Ugnsbakad aubergine toppad

    med ratatouille och mozzarella

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé, röd pesto

    och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé, curry

    & ananas, toppad med cashewnötter

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: grean beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med dansk

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Bruna bönor med stekt fläsk
  • Örtmarinerad laxfilé med feta-& örtcreme

    samt broccoli

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med strimlad rostbiff

    i 3-pepparsås

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ragu på strimmlat oxlår med rostad sesam

    och soyamajo samt picklad lök

  • Veckans kött: vildsvinsburgare
  • Veckans under ytan: Lättrökt lax med ört

    och gräddkokt amandine

  • Veckans vegetariska: Moussaka med linser

    och rotfrukter samt citronaioli

La Fontana

  • Husets köttbullar med potatismos

    rårörda lingon,och gräddsås

  • Grillade kycklingspett

    med stekt potatis och aioli

Scandic Väst

  • Piccata på kyckling serveras

    med tomatsås

  • Havets wallenbergare serveras med skirat

    smör & ärtor

  • Vegofärsfylld aubergine med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling med rostad potatis

    och örtgräddsås

  • Stekt inlagd strömming med potatismos

    och skirat smör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Vildsvinspasta
  • Falafel med picklade grönsaker

    samt yoghurtsås

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Örtbakad sej, blomkål, yuzu vinägrett

    bränd potatis puré

  • Stekt fläsk, löksås, kokt potatis
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeños, rödlök, västerbottenost, saltgurka, brioche, hamburger dressing, pommes

  • Vegetarisk: Pizza, valnötter, getost

    honung, inlagda päron

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk

    samt lingon sylt

  • Pannbiff med lök sås samt kokt potatis

    och lingonsylt

Tuesday, November 5