Lunch menu

Monday, 4 November

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsbakad sejrygg under zucchini-

    och färskosttäcke samt dillad potatis

  • Gård: Pannbiff med stuvade champinjoner

    rårörda lingon och stekt potatis

  • Äng: Mustig gryta på blomkål, broccoli, lök

    och tomat serveras med dillpotatis

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé, röd pesto

    och zucchini

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel med svampsås

    & gele, serveras med stekt potatis

  • Moussaka med ruccola- & tomatsallad
  • VEG. moussaka med ruccola-

    & tomatsallad

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: grean beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med basmatiris

    naanbröd & raita

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra

  • Veg: Tortellinigratäng med valnötter, spenat

    & kvibille ädel

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja, chili & vitlök
  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad skinka

    & kvibille ädel

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med bulgurpilaff och

    grillade grönsaker samt citron och myntayoghurt

  • Veckans kött: vildsvinsburgare
  • Veckans under ytan: Lättrökt lax med ört

    och gräddkokt amandine

  • Veckans vegetariska: Moussaka med linser

    och rotfrukter samt citronaioli

La Fontana

  • Gulaschsoppa med creme fraiche

    och vitlöksbröd eller vitt ris

  • Grillad lax med kokt potatis och dillcréme

Scandic Väst

  • Ugnsbakad fläskkotlett serveras

    med timjansky & pumpapuré

  • Ugnsbakad bakad torsk serveras

    med Vitvinså

  • Rödbetsbiffar serveras

    med jalapeñokräm

P2 Restaurang & Catering

  • Yakiniku med vårlök och ris
  • Köttbullar med gräddsås, lingon

    och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Vildsvinspasta
  • Falafel med picklade grönsaker

    samt yoghurtsås

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

  • Foodtruck Yatai - Stängt för vintersäsong

    IKI öppnar lunch from 5 November

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chili con carne, gräddfil, basmatiris
  • Kycklingpasta, ostronskivling, skogschampinjoner

    bladspenat, friterad grönkål

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeños, rödlök, västerbottenost, saltgurka, brioche, hamburger dressing, pommes

  • Vegetarisk: Pizza, valnötter, getost

    honung, inlagda päron

Pinoccio

  • Benfri kottletfile serveras med kokt potatis

    och kantrellsås samt äppelmos

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och dillmajonäs

Monday, November 4