Lunch menu

Friday, November 8

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta Bouillabaisse (saffran, fänkål
    tomat) samt vitlöksaioli
  • Gård: Husets hamburgare med bröd, lök
    dressing, saltgurka samt pommes
  • Äng: Vegoburgare med bröd, lök, dressing
    saltgurka samt pommes
  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé
    röd pesto och zucchini
  • Dessert:
    Vi bjuder på något hembakat till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Black Angus-hamburgare
med klyftpotatis
    & tillbehörsbuffé
  • Veg: halloumi-burgare
med klyftpotatis
    & tillbehörsbuffé
  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise
    rödvinssås & ärtor
  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs
    samt tillbehör
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili
    sweet chili & cocosmjölk
  • Pasta: med strimlad oxfilé, gorgonzola
    & färska champinjoner
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pestobakad högrev med tomat och chilibearnasie
    samt rostad potatis
  • Veckans kött: vildsvinsburgare
  • Veckans under ytan: Lättrökt lax med ört
    och gräddkokt amandine
  • Veckans vegetariska: Moussaka med linser
    och rotfrukter samt citronaioli

La Fontana

  • Specialbuffé: Grillmix: Kycklingspett
    BBQmarinerade grillspett på ryggbiff,shishkebab
  • Vegetariskt alternativ: friterade falafelbiffar
    Tillbehör: stekt potatis,ugnsvarma grönsaker,bearnaise,aioli,och salladsmix

Scandic Väst

  • Kalvschnitzel serveras med bearnaisesås
    & rödvinssås
  • Sesambakad lax serveras
    med wasabikräm
  • Spenat & ricottafylld tortellini
    med ostsås

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatisgratäng
    och rödvinssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Vildsvinspasta
  • Falafel med picklade grönsaker
    samt yoghurtsås
  • Räksallad med sparris
    och ägg
  • Kycklingsallad
    med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fjäll lubb, vinsky, oliver
    kapris, fänkål
  • Äppelmustbrässerad shortribs, morot
    semitorkade tomater, chili bearnaise
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev
    jalapeños, rödlök, västerbottenost, saltgurka, brioche, hamburger dressing, pommes
  • Vegetarisk: Pizza, valnötter, getost
    honung, inlagda päron

Pinoccio

  • Grillbuffé (ryggbiff/entrecote)
  • Lax kotletter serveras med potatisgratäng
    samt västkustsås
Friday, November 8