Lunch menu

Friday, 8 November

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta Bouillabaisse (saffran, fänkål

    tomat) samt vitlöksaioli

  • Gård: Husets hamburgare med bröd, lök

    dressing, saltgurka samt pommes

  • Äng: Vegoburgare med bröd, lök, dressing

    saltgurka samt pommes

  • Pasta: Fusilli tricolore med fläskfilé

    röd pesto och zucchini

  • Dessert:

    Vi bjuder på något hembakat till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Black Angus-hamburgare
med klyftpotatis

    & tillbehörsbuffé

  • Veg: halloumi-burgare
med klyftpotatis

    & tillbehörsbuffé

  • Ugnsgrillad laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med bearnaise

    rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    sweet chili & cocosmjölk

  • Pasta: med strimlad oxfilé, gorgonzola

    & färska champinjoner

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pestobakad högrev med tomat och chilibearnasie

    samt rostad potatis

  • Veckans kött: vildsvinsburgare
  • Veckans under ytan: Lättrökt lax med ört

    och gräddkokt amandine

  • Veckans vegetariska: Moussaka med linser

    och rotfrukter samt citronaioli

La Fontana

  • Specialbuffé: Grillmix: Kycklingspett

    BBQmarinerade grillspett på ryggbiff,shishkebab

  • Vegetariskt alternativ: friterade falafelbiffar

    Tillbehör: stekt potatis,ugnsvarma grönsaker,bearnaise,aioli,och salladsmix

Scandic Väst

  • Kalvschnitzel serveras med bearnaisesås

    & rödvinssås

  • Sesambakad lax serveras

    med wasabikräm

  • Spenat & ricottafylld tortellini

    med ostsås

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatisgratäng

    och rödvinssås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Vildsvinspasta
  • Falafel med picklade grönsaker

    samt yoghurtsås

  • Räksallad med sparris

    och ägg

  • Kycklingsallad

    med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fjäll lubb, vinsky, oliver

    kapris, fänkål

  • Äppelmustbrässerad shortribs, morot

    semitorkade tomater, chili bearnaise

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    jalapeños, rödlök, västerbottenost, saltgurka, brioche, hamburger dressing, pommes

  • Vegetarisk: Pizza, valnötter, getost

    honung, inlagda päron

Pinoccio

  • Grillbuffé (ryggbiff/entrecote)
  • Lax kotletter serveras med potatisgratäng

    samt västkustsås

Friday, November 8