Lunch menu

Thursday, 31 October

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra

    dillolja och rotsaksstomp

  • Gård: Chipotlekryddad nötfärsbiff

    med rosépepparsky och potatisgratäng

  • Äng: Gryta på linser, smörbönor

    och paprika med bulgurpilaff

  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Havets wallenbergare med dill- & pepparrotscreme

    serveras med picklad fänkål & kokt potatis

  • Indisk: rampur chicken masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa

    samt pannkakor m sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med fläskkorv
  • Veg: Ärt/Potatis-& purjolökssoppa

    pannkakor eller Spenatlasagne med coleslaw

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med grönpepparsky

    och rostad amandine samt senapscreme

  • Veckans kött: Plockad hjortlägg

    med krämig potatisgniocchi och fänkålssky

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med fänkål

    saffrran och chili

  • Veckans vegetariska: Parmensanbakad

    blomkål med kryddris samt citrusyoghurt

La Fontana

  • Skomakarlåda på biff med potatismos

    purjolöktstekt fläsk och rödvinssås

  • Rödspätta med kokt potatis

    och remouladsås

Scandic Väst

  • Klassisk wallenbergare serveras med

    rårörda lingon, ärtor & skirat smör

  • Panerad spättafilé serveras med skagenröra
  • Tempurabakad blomkål

P2 Restaurang & Catering

  • Laxfärsbiff med örtcremé

    och potatismos

  • Lammkorv med rostade rotsaker

    och fetaostyoggi

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor

    chili, ris och gräddfil

  • Vegetarisk pasta med svamp-

    och ädelostsås

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

  • Foodtruck Yatai - Stängt för vintersäsong

    IKI öppnar lunch from 5 November

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjursgryta, tomat

    krutonger, aioli

  • Svensk oxbringa, pepparrotssås

    rostad kålrotssallad

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    cole slaw, chipolteglaze, Malma ost från Jürss mejeri, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Blomkål, tryffel, små lök, krasse

Pinoccio

  • Kålpudding serveras med kokt potatis

    och gräddsås samt lingon

  • Fiskfilé vitling serveras

    vitvinssås och potatis

Thursday, October 31