Lunch menu

Friday, 1 November

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxwallenbergare med brynt smör

    picklad rödlök och potatispuré

  • Gård: Prästostgratinerad fläskfilé med mustig

    rödvinssås och ajvarpotatis

  • Äng: Pasta pesto med soltorkad tomat

    kronärtskockor och mozzarella

  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Pepparstekta fläskfilémedaljonger

    med cognacssås, serveras med lättfrästa haricots verts & örtstekt potatis

  • Ugnsbakad laxfilé med dill- & pepparrotscreme

    serveras med kokt potatis

  • Indisk: rampur chicken masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Helstekt fläskfilé med sherrysås

    & potatisgratäng

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos

    & guaqemole

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guaqemole

  • Wok: Entrecôte med svart peppar

    & strimlad lök

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar

    i vitvinssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Spjällsida med coleslaw och bbq-bakad

    potatis samt äppelsky

  • Veckans kött: Plockad hjortlägg

    med krämig potatisgniocchi och fänkålssky

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med fänkål

    saffrran och chili

  • Veckans vegetariska: Parmensanbakad

    blomkål med kryddris samt citrusyoghurt

La Fontana

  • Specialbuffé: Ryggbiff med stekt potatis,

    bearnaise, ugnsvarma grönsaker

  • Grillad Lax med dillstekt potatis

    och dillcréme

Scandic Väst

  • Citrusmarinerad fläskkarre serveras

    med fetaost & soltorkadtomatyoghurt

  • Dill & färskostbakad lax serveras

    med örtkräm

  • Ratatouillegratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Schnitzel med paprikasås

    och stekt potatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, chili, ris

    och gräddfil

  • Vegetarisk pasta med svamp-

    och ädelostsås

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

  • Foodtruck Yatai - Stängt för vintersäsong

    IKI öppnar lunch from 5 November

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sejrygg, rom- & räkmajonnäs

    kokt potatis

  • Nattbakad kalvrostbiff

    pepparsås, äpple- & spetskålsslaw

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    cole slaw, chipolteglaze, Malma ost från Jürss mejeri, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Blomkål, tryffel, små lök, krasse

Pinoccio

  • Panerad schnitzel med potatis

    och rödvinssås

  • Kycklingpasta

    med färska grönsaker

Friday, November 1