Lunch menu

Wednesday, 30 October

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad kungsflundra med

    skagensås, citron och kokt potatis

  • Gård: Grillad BBQ-glacerad karré

    med ruccolabearnaise och olivrostad potatis

  • Äng: Broccolibiff med ruccolabearnaise

    bönsalsa samt olivrostad potatis

  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Pannbiff med stekt lök, gräddsås & lingon

    serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Isterband från Hugos chark i Gränna

    serveras med persiljestuvad potatis & inlagda rödbetor

  • Indisk: rampur chicken masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kycklingspett med BBQ-sås

    & bearnaise

  • Kalvfärslimpa med skogssvampsås

    pressgurka & gelé

  • Veg: Spaghetti med sojafärssås

    & riven ost

  • Wok: Kyckling med sweet chili

    vårlök & färsk grön chili

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Köttfärslimpa med gräddsås lingon

    och potatispure samt pressgurka

  • Veckans kött: Plockad hjortlägg

    med krämig potatisgniocchi och fänkålssky

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med fänkål

    saffrran och chili

  • Veckans vegetariska: Parmensanbakad

    blomkål med kryddris samt citrusyoghurt

La Fontana

  • Bräserad högrev med rödvin

    med höstvarma grönsaker

  • Fläskschnitzel med klyftpotatis

    ärtor, champinjonssås och citronklyftor

Scandic Väst

  • Viltskavsgryta serveras med lingon

    & kantareller

  • Fänkålsbakad sej serveras

    med hummersås

  • Savojkåldolmar

    med grönsaksbuljong

P2 Restaurang & Catering

  • Fetaostfylld pannbiff med tzatziki

    och klyftpotatis

  • Lättrimmad torsk med bacon, lök

    och champinjoner

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, chili, ris

    och gräddfil

  • Vegetarisk pasta med svamp-

    och ädelostsås

  • Räksallad med sparris

    och ägg

  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

  • Foodtruck Yatai - Stängt för vintersäsong

    IKI öppnar lunch from 5 November

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kolja, råstekt potatis

    tomatvinegrette, fänkål.

  • Boeuf bourguignon, rökt sidfläsk

    syltlök, champinjoner, potatis puré.

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    cole slaw, chipolteglaze, Malma ost från Jürss mejeri, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Blomkål, tryffel, små lök, krasse

Pinoccio

  • ugnstek ryggbiff serveras

    med kokt potatis och pepparsås

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och remoulad sås

Wednesday, October 30