Lunch menu

Tuesday, 29 October

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Senap- och basilikabakad torskfilé

    med limegräddsås och chilipotatis

  • Gård: Pannbiff med tre sorters lök, skysås

    rårörda lingon och potatispytt

  • Äng: Vegetarisk paj på keso, zucchini och

    aubergine serveras med tomatsalsa

  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • Krämig biffpasta med färska champinjoner

    dijonsenap & rosmarin

  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: dal palak
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med potatismos, gräddsås

    & rårörda lingon

  • Limemarinerad laxfilé med dillhollandaise

    & broccoli

  • Veg: Morotsbiffar med dillhollandise

    & broccoli

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Apelsin och honungsglaserad kycklinglårfile

    med stompad potatis och timjanssås

  • Veckans kött: Plockad hjortlägg

    med krämig potatisgniocchi och fänkålssky

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med fänkål

    saffrran och chili

  • Veckans vegetariska: Parmensanbakad

    blomkål med kryddris samt citrusyoghurt

La Fontana

  • Ratatouille med Entrecôte. Serveras med

    ugnsbakade grönsaker

  • Kycklinggryta med bulgur

Scandic Väst

  • Tamarinmarinerad fläskfilé serveras

    med honungsky

  • Stekt strömming serveras med lingon

    & skirat smör

  • Stekta risnudlar med grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås

    och kokt potatis

  • Biff Stroganoff med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, chili, ris

    och gräddfil

  • Vegetarisk pasta med svamp-

    och ädelostsås

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

  • Foodtruck Yatai - Stängt för vintersäsong

    IKI öppnar lunch from 5 November

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad sej, remouladsås

    kokt potatis, citron

  • Lime- & chilimarinerad benfrikotlett

    rostade rotsaker, kallslagen bearnaise

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    cole slaw, chipolteglaze, Malma ost från Jürss mejeri, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Blomkål, tryffel, små lök, krasse

Pinoccio

  • Stektfläsk serveras med kokt potatis

    och lök sås

  • Panerad koljfile

    med curry frästa räkor

Tuesday, October 29