Lunch menu

Monday, 28 October

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hoki på lökfräst spenat serveras

    med räksås och örtsvängd potatis

  • Gård: Gryta på nötkött serveras med ingefära-

    och honungsyoghurt och jasminris

  • Äng: Selleristicks på lökfräst spenat med

    chilimajonnäs och klyftpotatis

  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Viltskavsgryta (hjort, älg, ren)

    med trattkantareller, timjan & lingon, serveras med ris eller kokt potatis

  • Grillad kycklingfilé med chili-yoghurt

    serveras med bulgur blandat med lättwokade grönsaker

  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: dal palak
  • asiatisk lunchbuffé
  • Stekt panerad stillahavsspättafilé

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Köttbullar med stuvade makaroner

    eller kokt potatis & gräddsås

  • Stekt panerad torskfilé med skagensås
  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    cocosmjölk & chili

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk

    & chili

  • Pasta: med fläskfilé, bacon & strimlad paprika
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett med varm tomat

    och chipotlesalsa samt rostade rotfukter och citronyoghurt

  • Veckans kött: Plockad hjortlägg

    med krämig potatisgniocchi och fänkålssky

  • Veckans under ytan: Fiskgryta med fänkål

    saffrran och chili

  • Veckans vegetariska: Parmensanbakad

    blomkål med kryddris samt citrusyoghurt

La Fontana

  • Nötköttsgryta på champinjoner, lök, morot

    zucchini, purjolök, röd paprika. Serveras med ris

  • Grillad orientalisk shishkebab serverad på

    en bädd av tomatsalsa. Serveras med stekt potatis

Scandic Väst

  • Teriyakimarinerad kycklingfilé serveras

    med limekräm

  • Ugnsbakad torsk serveras

    med saffransaioli

  • Pasta med krämig skogssvampsås

P2 Restaurang & Catering

  • Levergryta med bacon

    och smålök

  • Stekt panerad rödspätta

    med remouladsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kryddig köttfärsgryta med bönor, chili, ris

    och gräddfil

  • Vegetarisk pasta med svamp-

    och ädelostsås

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

  • Foodtruck Yatai - Stängt för vintersäsong

    IKI öppnar lunch from 5 November

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pasta bolognese, riven grana padano
  • Cheddar- & pankopanerat kycklingbröst

    rostad paprikakräm, ris

  • Burgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev

    cole slaw, chipolteglaze, Malma ost från Jürss mejeri, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Blomkål, tryffel, små lök, krasse

Pinoccio

  • Panerad strömming serveras med potatis

    mos och lingon samt skirat smör

  • Marinerad karré med kokt potatis

    och champinjon sås

Monday, October 28