Lunch menu

Thursday, 24 October

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Västerbottengratinerad torskfilé

    med paprikagräddsås och stompad potatis

  • Gård: Honungsstekt kycklingfilé med

    pepparsky, dragoncreme och purjolökpotatis

  • Äng: Kreolsk grönsaksjambalaya med limekesella
  • Pasta: Spagetti med lufttorkad

    skinka, pesto, kronärtskocka och fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak

    av saffran
& toppad med gremolata-aioli, samt
 kladdkaka med vispgrädde

  • Flygande jacob (kycklingfilé, bacon,

    banan & jordnötter), serveras med ris

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé med

    chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Skogssvampsoppa samt

    pannkakor med sylt & grädde

  • Kalops med morötter & rödbetor

    samt kokt potatis

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Veg: Ärt/Skogssvampsoppa

    pannkakor med sylt & grädde eller Spenatlasagne

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Pulled pork med vitlöksbröd picklad lökcreme

    och rostad potatis

  • Veckans kött: Lammrostbiff

    med linsratatouille och vitlökssky samt friterad potatis

  • Veckans under ytan: Friterad fisk

    med gubbröra och slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Tortellini

    med tomat och spenat samt ädelostsås och rostade frön

La Fontana

  • Husets krämiga lasagne på mozzarella

    serveras med coleslaw

  • Husets kycklingsspett

    med vitlökssås och klyftpotatis

Scandic Väst

  • Klassisk wallenbergare serveras

    med rårörda lingon, ärtor & skirat smör

  • Panerad spättafilé serveras

    med skagenröra

  • Tempurabakad blomkål

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk, pannkakor, sylt

    och grädde

  • Chiligryta med ris, gräddfil, västerbotten

    rödlök och nachos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk ost- och broccolipaj

    med tomat, rödlök och fetaost

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Krämig fisk & skaldjurspasta

    morots julienne

  • Kålpudding, lingon, gräddsås

    kokt potatis

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    tomat, saltgurka, hamburger dressing, emmentalerost

  • Vegetarisk: Sötpotatis, ostronskivling

    surdegsbröd, pocherat ägg

Pinoccio

  • Porterstek serveras med kokt potatis

    och portersås samt svart vinbergsgele

  • Panerad spätta serveras med kokt potatis

    och dansk remoulad sås

Thursday, October 24