Lunch menu

Wednesday, 23 October

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Smörstekt sejfilé med örtagårdssås

    citron och timjanpotatis

  • Gård: Nattbakad högrev med rödvinssky

    lökfrästa champinjoner och potatispuré

  • Äng: Husets kikärtsbollar med

    mangochutneydipp och kryddigt ris

  • Pasta: Spagetti med lufttorkad skinka

    pesto, kronärtskocka och fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Kalvfärsbiff med kantarellsås & rårörda

    lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Ugnsgratinerad svensk falukorv fylld

    med äpple, senap & bostongurka, serveras med potatismos

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett med Cafe de Parissås

    & klyftpotatis

  • Kålpudding med gräddsås

    & rårörda lingon

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
  • Wok: Kyckling med thai basilika

    lime & sweet chili

  • Pasta: Tagliatelle med strimlad oxfilé

    konjak & grädde

Restaurang Matkultur

  • Ragu på nattbakad högrev med

    potatispure och baconstekt kål

  • Veckans kött: Lammrostbiff

    med linsratatouille och vitlökssky samt friterad potatis

  • Veckans under ytan: Friterad fisk

    med gubbröra och slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Tortellini

    med tomat och spenat samt ädelostsås och rostade frön

La Fontana

  • Entrecôte med bearnaise

    och rostade grönssaker

  • Fläskschnitzel med champinjonsås, gröna

    ärter och citronklyfta

Scandic Väst

  • Viltskavsgryta serveras med lingon

    & kantareller

  • Fänkålsbakad sej serveras

    med hummersås

  • Savojkåldolmar

    med grönsaksbuljong

P2 Restaurang & Catering

  • Rapsgriskotlett med rostade rotsaker

    och majscreme

  • Fisk- och skaldjursgryta

    med aioli

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk ost- och broccolipaj med

    tomat, rödlök och fetaost

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kolja, skagenröra, spenat & fänkål.
  • Vildsvinsstek, gelé, hasselbackspotatis

    kantarellsås

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    tomat, saltgurka, hamburger dressing, emmentalerost

  • Vegetarisk: Sötpotatis, ostronskivling

    surdegsbröd, pocherat ägg

Pinoccio

  • Färsbiffar serveras med stekt potatis

    och tomstsås

  • Lunchkorv med potatis mos

    och boston gurka

Wednesday, October 23