Lunch menu

Tuesday, 22 October

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling

    bacon, champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ostgratinerad hokifilé på råraka

    serveras med rödbetor och dijonmajonnäs

  • Gård: Kryddig citrondoftande färsbiff

    med vit basilikasås och klyftpotatis

  • Äng: Pasta a la Norma (lök, aubergine,

    vitlök, tomat och örter)

  • Pasta: Spagetti med lufttorkad skinka

    pesto, kronärtskocka och fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Pasta alfredo med kyckling

    (färska champinjoner, parmesan, vitlök & basilika)

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: aloo masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Stekt fläsk med löksås
  • Parmesangratinerad laxfilé med basilikacreme

    & grilltomat

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Fläskfilé med färsk röd chili

    & ingefära

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Biff Lindström med persiljesmör

    och saltgurka samt skysås och slungad amandinepotatis

  • Veckans kött: Lammrostbiff

    med linsratatouille och vitlökssky samt friterad potatis

  • Veckans under ytan: Friterad fisk

    med gubbröra och slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Tortellini

    med tomat och spenat samt ädelostsås och rostade frön

La Fontana

  • Shishkebab med stekt potatis,höstsallad

    och tzatziki

  • Ryggbiff med ugnsstekt potatis

    och grönpepparsås

Scandic Väst

  • Tamarinmarinerad fläskfilé serveras

    med honungsky

  • Stekt strömming serveras med lingon

    & skirat smör

  • Stekta risnudlar med grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Kålpudding med gräddsås och lingon
  • Rotmos med rimmad fläsklägg

    och senapscreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk ost- och broccolipaj

    med tomat, rödlök och fetaost

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ångad sej, brynt smör, räkor,

    pepparrot, dill, citron

  • Kalvfärsspätt, fetaost, tomatsalsa. pilaffris
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    tomat, saltgurka, hamburger dressing, emmentalerost

  • Vegetarisk: Sötpotatis, ostronskivling

    surdegsbröd, pocherat ägg

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt lingon
  • Vitling Fiskfilé serveras

    med kokt potatis och ägg sås

Tuesday, October 22