Lunch menu

Monday, 21 October

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bohuslänsk fiskgryta med

    fänkål, räkor och vitlökskrutonger

  • Gård: Svartpepparstekt fläskytterfilé

    med chipotlebearnaise och råstekt potatis

  • Äng: Paprikastekt rättika med

    äpplechutney och råstekt potatis

  • Pasta: Spagetti med lufttorkad skinka

    pesto, kronärtskocka och fetaostcreme

Restaurang Chili & Lime

  • Boeuf bourguignon (fransk köttgryta med rött

    vin, rökt sidfläsk, färska champinjoner & syltlök), serveras med ris eller kokt potatis

  • Vitlök- & chilimarinerad svensk fläskkarré

    med dijonsås, serveras med ugnsrostad klyftpotatis (L) 3. INDISK: pepper chicken

  • Vegan: aloo masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsflundra

    med chili- & limemayo, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chevre-& honungsgratinerad kycklingfilé

    med delikatesspotatis

  • Stekt panerad kummel med remouladsås
  • Het korv Stroganoff med falukorv

    & chorizo samt ris

  • Veg: Chevre-& honungsgratinerad

    spetskål med delikatesspotatis

  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Helstekt kotlettrad med paprikagräddsås

    och spenatrisoni

  • Veckans kött: Lammrostbiff

    med linsratatouille och vitlökssky samt friterad potatis

  • Veckans under ytan: Friterad fisk

    med gubbröra och slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Tortellini

    med tomat och spenat samt ädelostsås och rostade frön

La Fontana

  • Brässerad högrev med ugnsbakade

    grönsaker och rödvinssås

  • Ugnsgrillad laxfilé med klyftpotatis

    och dillcréme

Scandic Väst

  • Teriyakimarinerad kycklingfilé serveras

    med limekräm

  • Ugnsbakad torsk serveras

    med saffransaioli

  • Pasta med krämig skogssvampsås

P2 Restaurang & Catering

  • Viltköttbulle med timjangräddsås

    potatismos och lingon

  • Panerad sej med kall skagensås
  • Varmrökt lax med kall dill-

    och romsås samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk ost- och broccolipaj

    med tomat, rödlök och fetaost

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Västerbottenosts gratinerad falukorv

    potatis puré, senap

  • Hoisinkyckling, pak choi, ingefära

    jasminris

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    tomat, saltgurka, hamburger dressing, emmentalerost

  • Vegetarisk: Sötpotatis, ostronskivling

    surdegsbröd, pocherat ägg

Pinoccio

  • Lindade kyckling fylld med mozzarella

    champinjonsås samt ris

  • Mango glacerad ytterfile serveras

    med kokt potatis och grön pepparsås

Monday, October 21