Lunch menu

Friday, 25 October

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Vinkokt kungsflundra med

    citronhollandaise, sparris och smörad potatis

  • Gård: Lammfärsbiff med vitlökssky

    och krämig kantarellrisotto

  • Äng: Vegetarisk lasagne med riven

    ost och dressad ruccola

  • Pasta: Spagetti med lufttorkad skinka

    pesto, kronärtskocka och fetaostcreme

  • DESSERT: Vi bjuder på något hembakat till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Mixed grill (fläsknoisette, kycklingfilé

    chorizo) med chili-bearnaise, serveras med potatisgratäng

  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken masala
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling med svart peppar

    & strimlad lök

  • Pasta: med rökt lax

    i gräslökssås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med tomat och fänkålspaella

    samt kryddig tomatsky och aioli

  • Veckans kött: Lammrostbiff

    med linsratatouille och vitlökssky samt friterad potatis

  • Veckans under ytan: Friterad fisk

    med gubbröra och slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Tortellini

    med tomat och spenat samt ädelostsås och rostade frön

La Fontana

  • Högrevshamburgare med Briochebröd

    hamburgerdressing, cheddarost, gurka, tomat, saltgurka

Scandic Väst

  • Citrusmarinerad fläskkarre serveras

    med fetaost & soltorkadtomatyoghurt

  • Dill & färskostbakad lax serveras

    med örtkräm

  • Ratatouillegratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Rådjursfärsbiff med potatismos

    och svampsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

  • Korvstroganoff med ris
  • Vegetarisk ost- och broccolipaj

    med tomat, rödlök och fetaost

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad torsk, rödvinssås, bacon

    haricotsverts

  • Nattbakad fläsksida, mandelpotatispuré,

    syrad kål, äpplesky

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    tomat, saltgurka, hamburger dressing, emmentalerost

  • Vegetarisk: Sötpotatis, ostronskivling

    surdegsbröd, pocherat ägg

Pinoccio

  • Skomakarlåda med rosé pepparsås
  • Lasagne alforno med riven parmesan
Friday, October 25