Lunch menu

Friday, 18 October

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxpudding med skirat smör

    och pepparrotsyoghurt

  • Gård: Salviamarinerad helgrillad fläskfilé

    med vitvinssky och potatisgratäng

  • Äng: Grönsaksfylld vårrulle med limeaioli

    och jasminris

  • Pasta: Tagliatelle med rostad kycklingfilé

    basilikacreme och grana padano

  • DESSERT

    Vi bjuder på något hembakat till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilé black & white (pepparsås & bearnaisesås)

    serveras med stekt potatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med kall romsås

    serveras med kokt potatis

  • Indisk: south indian chicken korma
  • Vegan: rajma masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans högrevsburgare med bröd, pommes

    coleslaw & tillbehör

  • Fiskgryta "Bouillabaisse" med ris & aioli
  • Veg: Rödbetsburgare med bröd

    pommes, coleslaw & tillbehör

  • Wok: Fläskfilé med grön curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: med kyckling, strimlad salami & bacon
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad karre med chilibea och

    vitlöksrostade grönsaker samt balsamicosky

  • Veckans kött: Oxkind med selleripure och

    äppelcidersky samt slungad amandine

  • Veckans under ytan: Bakad Långa med

    varm grönsaksvinegrette och parmesanaioli samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Kikärtscurry med

    vitlöksyoghurt och grillad citron samt ris

La Fontana

  • Specialbuffé

    Fish & Chips med dansk remouladsås och höstsallad

  • Falafellbuffé med mjuk tortillawrap

    gurka, tomat, sallad, och vitlökssås

Scandic Väst

  • Sweetchilibakad fläsk ytterfilé

    serveras med pepparsås

  • Laxpudding serveras

    med skirat smör & ärtor

  • Vegetarisk gratäng med mozzarella

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav med potatismos

    och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och

    romsås samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med curry, raijta

    och ris

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Rimmad kummel, brandade, persilje-

    & musselskum

  • Hjortwallenbergare, svamp- & potatiskrokett

    champinjonsås, lingon

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    svarta Sara, karamelliserad lök, dijonnäs, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Rostad vitkål, picklad gurka

    stekt gemsallad, rostade nötter och bönor

Pinoccio

  • Entrecôte med potatisgratäng

    och champinjonsås

  • Örtmarinerad laxfilé med potatisgratäng

    samt vitvinsås

Friday, October 18