Lunch menu

Thursday, 17 October

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt strömming med

    senapscreme, citron och potatispuré

  • Gård: Lasagne al forno med lök- och

    tomatragu och riven ost

  • Äng: Gratinerad broccoli serveras

    med sotad palsternacka och potatis

  • Pasta: Tagliatelle med rostad kycklingfilé

    basilikacreme och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt

    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde

  • Halstrad färsk laxfilé med kall romsås

    serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • Indisk: south indian chicken korma
  • Vegan: rajma masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med

    grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Broccolicremesoppa samt

    pannkakor m sylt & grädde

  • Porterstek med potatisgratäng & gelé
  • Veg: Ärtsoppa/Broccolicremesoppa

    samt pannkakor m sylt & grädde

  • Wok: Kyckling med thai basilika

    färsk ingefära & sweet chili

  • Pasta: med fläskfilé & kantareller

    i krämig ostsås

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Jägarlasagne med lingonketchup

    och kryddsallad

  • Veckans kött: Oxkind med selleripure och

    äppelcidersky samt slungad amandine

  • Veckans under ytan: Bakad Långa med

    varm grönsaksvinegrette och parmesanaioli samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Kikärtscurry med

    vitlöksyoghurt och grillad citron samt ris

La Fontana

  • Husets Wallenbergare på kalvfärs

    potatismos, rårörda lingon, gräddsås och gröna ärtor

  • Kycklingschnitzel med champinjonsås

    klyftpotatis och citronklyftor

Scandic Väst

  • Kalvfärslimpa med soltorkadtomat serveras

    med gräddsås & pressgurka

  • Färskostfylld kolja serveras

    med skaldjurssås

  • Vegetarisk carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Hummersoppa med vårlök och creme

    fraiche samt äpplepaj med vaniljsås

  • Pannbiff med grönpepparsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med curry, raijta och ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Friterad sej, tartarsås, ärtor, citron
  • Pannbiff, löksås, kokt potatis, lingon
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    svarta Sara, karamelliserad lök, dijonnäs, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Rostad vitkål, picklad gurka

    stekt gemsallad, rostade nötter och bönor

Pinoccio

  • Strimlad biff med bambuskott

    grönsaker och ris

  • Hummersoppa
Thursday, October 17