Lunch menu

Wednesday, 16 October

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bakad torskfilé med dillsås, smörkokta

    morötter och stompad potatis

  • Gård: Krämig sauté på fläskytterfilé

    bacon och chorizo samt persiljeris

  • Äng: Stekt kidneybönbiff med

    ruccolacreme och persiljeris

  • Pasta: Tagliatelle med rostad

    kycklingfilé, basilikacreme och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Baconbiff (svenskt kött) med skysås

    pressgurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Grillad bratwurst (svenskt kött) med senap-

    & pepparrotscreme, serveras med honungsrostade rotsaker

  • Indisk: chicken tandoor with mint raita
  • Vegan: rajma masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grekisk färsbiff med tzatziki, grekisk

    sallad, balsamicosky & klyftpotatis

  • Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor
  • Veg: Grönsakspytt med stekt

    ägg & rödbetor

  • Wok: Fläskfilé

    med jordnötssås

  • Pasta: med strimlad rostbiff i 4-pepparsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kalvfärsbiff med soltorkad tomat och fetaost

    samt bakade grönsaker

  • Veckans kött: Oxkind med selleripure och

    äppelcidersky samt slungad amandine

  • Veckans under ytan: Bakad Långa med

    varm grönsaksvinegrette och parmesanaioli samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Kikärtscurry med

    vitlöksyoghurt och grillad citron samt ris

La Fontana

  • Flankstek med stekt potatis

    och chimichurrisås

  • BBQ-marinerade grillade revbensspjäll

    med coleslaw

Scandic Väst

  • Persiljejärpar på kycklingfärs

    serveras med tomatsås

  • Fisk & skaldjurs gryta serveras

    med aioli & krutonger

  • Nattbakad blomkål

    med ädelostkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsbakad lax med Sandefjordssmör

    och pressgurka

  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med curry

    raijta och ris

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pasta frutti di mare, parmesanflarn
  • Pyttbellman, stekt ägg, rödbetor
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    svarta Sara, karamelliserad lök, dijonnäs, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Rostad vitkål, picklad gurka

    stekt gemsallad, rostade nötter och bönor

Pinoccio

  • Marinerad karré serveras stekt potatis

    och kantarellsås

  • Pyttipanna serveras med saltgurka

    stekt ägg och rödbetor

Wednesday, October 16