Lunch menu

Tuesday, 15 October

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad koljafilé med fänkålschutney

    brynt smör och gratinerad potatis

  • Gård: Tomatöverbakad kycklinglårfilé

    med estragongräddsky och klyftpotatis

  • Äng: Rödbetsbiff med ostcreme

    klyftpotatis och saltgurka

  • Pasta: Tagliatelle med rostad kycklingfilé

    basilikacreme och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås

    & kokt potatis

  • Krämig fläskfilépasta med soltorkad

    tomat, dragon & citron

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med

    skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette

    potatismos samt bacon-& rödvinssås

  • Parmesangratinerad laxfilé med tomat-

    & oliv-creme samt broccoli

  • Veg: Grönsakswok med cashewnötter & nudlar
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ört- och pankostekt kyckling med tomatsås

    och rostade rotfrukter samt ruccolaaioli

  • Veckans kött: Oxkind med selleripure och

    äppelcidersky samt slungad amandine

  • Veckans under ytan: Bakad Långa med

    varm grönsaksvinegrette och parmesanaioli samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Kikärtscurry med

    vitlöksyoghurt och grillad citron samt ris

La Fontana

  • Grekiska biffar med tzatziki

    och klyftpotatis

  • Krämig Pasta med kalvkött, zucchini

    champinjoner, paprika, purjolök och morötter

Scandic Väst

  • Höstgryta på högrev med svamp

    & rotsaker

  • Panerad torsk serveras

    med dansk remouladsås

  • Grönsakspaj med örtkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Thaikycklinggryta med grön curry och ris
  • Ostpanerad kotlett med tomatsås

    och ris

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med curry,

    raijta och ris

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad lax, caesarpotatissallad

    rågbrödskrutonger

  • Raggmunk, stekt fläsk, lingon
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    svarta Sara, karamelliserad lök, dijonnäs, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Rostad vitkål, picklad gurka

    stekt gemsallad, rostade nötter och bönor

Pinoccio

  • Stekt fläsk serveras med löksås

    samt kokt potatis

  • Fiskgratäng serveras

    med kokt potatismos

Tuesday, October 15