Lunch menu

Monday, 14 October

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och

    honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Limebakad alaskafilé med kall romsås

    och grönsakspotatis

  • Gård: Dansk sjömansbiff (färsbiff, buljong-

    och lökkokt potatis samt saltgurka)

  • Äng: Mustig gryta på linser och

    garbanzobönor serveras med grönsakspotatis

  • Pasta: Tagliatelle med rostad kycklingfilé

    basilikacreme och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Pankopanerad kycklingfilé med

    portvinstuvade champinjoner & gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • Kåldolmar med gräddsås & lingon

    serveras med kokt potatis

  • Indisk: chicken vindaloo
  • Vegan: cabbage thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummel med skagenröra
  • Bratwurst med potatismos & gurkmajonnäs
  • Vildsvinsgryta ala Morberg med rött vin

    skogssvamp & rårörda lingon

  • Veg: Ostpanerad quornschnitzel

    med potatismos & grilltomat

  • Wok: Kyckling med cocosmjölk, lime & chili
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med stompad amandine

    och bakad morot

  • Veckans kött: Oxkind med selleripure och

    äppelcidersky samt slungad amandine

  • Veckans under ytan: Bakad Långa med

    varm grönsaksvinegrette och parmesanaioli samt slungad amandine

  • Veckans vegetariska: Kikärtscurry med

    vitlöksyoghurt och grillad citron samt ris

La Fontana

  • Nötfärsfylld hel paprika,gratinerad

    med mozzarella

  • Husets kycklinggryta med ris

Scandic Väst

  • Grillad Flankstekt, chorizo & bratwurst

    serveras med BBQ-sås & aioli

  • Ugnsbakad sej serveras med vitvinssås
  • Wokade nudlar med tofu & grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Gulaschgryta med ris
  • Panerad rödspätta med kall ägg-

    och purjolökssås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Flygande Jakob med ris
  • Vegetarisk kikärtsgryta med curry, raijta och ris
  • Räksallad med sparris

    och ägg

  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Isterband, dill- & persiljestuvad potatis

    grovkornigsenap, rödbeta

  • Kycklingteriyaki, sesamfrö

    srirachamajonnäs, kålsallad

  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev

    svarta Sara, karamelliserad lök, dijonnäs, pommes, brioche

  • Vegetarisk: Rostad vitkål, picklad gurka

    stekt gemsallad, rostade nötter och bönor

Pinoccio

  • Kålpudding kokt potatis och gräddsås

    samt lingon sylt

  • Kyckling filé med champinjonsås

    samt ris

Monday, October 14