Lunch menu

Thursday, 10 October

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling, bulgur

    och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Grovsaltbakad hokifilé med hummergräddsky

    och stekt grönsaksris

  • Gård: Kalvfärsbiff med kantarellsås, rårörda

    lingon samt råstekt potatis

  • Äng: Gratinerad blomkål toppad med

    rotfruktsjulienne samt dillkokt potatis

  • Pasta: Fusilli tricolore med rökt lax

    gräddkokt spenat och citronmascarpone

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel)

    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Halstrad färsk laxfilé med kall örtsås

    serveras med dillstekt potatis

  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Räksoppa samt

    pannkakor med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Kalops med morötter, kokt potatis

    & rödbetor

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad

    eller Ärtsoppa & pannkakor

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med skånsk potatis,

    pressgurka och timjanssky

  • Veckans Kött: Wallenbergare med potatispure

    skirat smör och ärtor samt rårörda lingon

  • Veckans Under Ytan: Asiatiska fiskkakor

    med nudlar, bok choi och gröncurry

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare med lökaioli

    och klyftpotatis samt spetskålssallad

La Fontana

  • Boeuf bourguignon med ris eller kokt

    potatis. Tillbehör: höstsallad

  • Ugnsgrillad laxsida med vitvinssås

    och kokt potatis

Scandic Väst

  • Teriyakimarinerad kycklingklubba

    serveras med tandorisås

  • Saffransdoftande fisk & skaldjursgryta

    serveras med aioli

  • Lins & grönsaksgryta

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingschnitzel med dragoncreme
  • Bacon- och jalapenokorv med potatismos

    och räksallad

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan och ruccola
  • Vegetarisk bolognese med parmesan

    och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, potatis puré

    lingon, brynt smör

  • Äppelbräserad kotlett, gräddsås

    syltlök, rostade rotsaker

  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, ädelost

    chilimajonnäs, tomat, gul lök, sötpotatispommes, brioche

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, svampkräm

    brynt smör, lingon

Pinoccio

  • Torskfilé serveras med couscous potatis

    samt limesås

  • Gulaschsoppa
Thursday, October 10