Lunch menu

Friday, 11 October

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Räk- och laxfylld flundrafilé

    med citrongräddsås och purjopotatis

  • Gård: Husets panerade schnitzel

    med rödvinssås, kaprissmör och stekt potatis

  • Äng: Marockansk pepparhet gryta

    med aubergine, zucchini och cous-cous

  • Pasta: Fusilli tricolore med rökt lax

    gräddkokt spenat och citronmascarpone

  • DESSERT

    Vi bjuder på något hembakat till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Skomakarlåda (ryggbiff med rödvinssås

    & potatismos, samt toppad med bacon), serveras med inlagd gurka

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med kall örtsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssåswokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med

    bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs

    samt tillbehör

  • Wok: Kyckling med svart peppar

    portabello svamp & chili

  • Pasta: "Delicata" med salami, bacon

    strimlad lök & paprika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kyckling med grönpeppargräddsås

    och potatisgratäng

  • Veckans Kött: Wallenbergare med potatispure

    skirat smör och ärtor samt rårörda lingon

  • Veckans Under Ytan: Asiatiska fiskkakor

    med nudlar, bok choi och gröncurry

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare med lökaioli

    och klyftpotatis samt spetskålssallad

La Fontana

  • Grillad Entrecôte med smörstekta grönsaker,

    stekta potatisklyftor, rödvinssås och bearnaise

Scandic Väst

  • Klassisk osso buco på kalv
  • Rosépepparbakad lax serveras

    med sweetchilikräm

  • Panerad tofu med limekräm

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med potatismos, lingon

    ärtor och skirat smör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan

    och ruccola

  • Vegetarisk bolognese med parmesan

    och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Räksallad med sparris

    och ägg

  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fiskwallenbergare, brynt smör

    pepparrot, ärtor, potatis puré

  • Bräserad oxkind, potatisgratäng,

    rödvinssås, höstsvamp

  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, ädelost

    chilimajonnäs, tomat, gul lök, sötpotatispommes, brioche

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, svampkräm

    brynt smör, lingon

Pinoccio

  • Husetschnitzel med stekt potatis

    och rödvinssås, bearnaisesås samt gröna ärtor

  • örtmarinerad lax serveras med kokt potatis

    samt majonässås

Friday, October 11