Lunch menu

Wednesday, 9 October

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fröpanerad kungsflundra med skagensås

    citron och dillkokt potatis

  • Gård: Kryddrubbad fläskkarré med skysås

    lökfräst bacon och potatispuré

  • Äng: Pankopanerad rotselleri med citronkesella

    och potatispuré

  • Pasta: Fusilli tricolore med rökt lax

    gräddkokt spenat och citronmascarpone

Restaurang Chili & Lime

  • Italiensk färsbiff med medelhavssås

    (soltorkad tomat), serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Krämig biff stroganoff med färska

    champinjoner, serveras med pressgurka & ris

  • Indisk: chicken tikka
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta med

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med

    grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff med potatismos, pepparsås

    pressgurka & gelé

  • Pulled pork med pitabröd, klyftpotatis

    coleslaw, BBQ-sås & vitlökssås

  • Veg: Tortellinigratäng med spenat

    kvibille ädel och hackade hasselnötter

  • Wok: Kyckling med thai basilika, färsk

    ingefära & chili

  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad

    skinka, kvibille ädel & spenat

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Emmentaler wurst med grädd-

    och baconsauterad savoykål samt potatispure

  • Veckans Kött: Wallenbergare med potatispure

    skirat smör och ärtor samt rårörda lingon

  • Veckans Under Ytan: Asiatiska fiskkakor

    med nudlar, bok choi och gröncurry

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare med lökaioli

    och klyftpotatis samt spetskålssallad

La Fontana

  • Lasagne al forno på mozzarella och nötfärs

    Tillbehör: Coleslaw

  • Grillade kycklingspett med bearnaise

    aioli och klyftpotatis

Scandic Väst

  • Grillad fläskkotlett serveras

    med mangosalsa

  • Chili & pankopanerad kummel serveras

    med wasabikräm

  • Majsbiffar serveras

    med jalapeño kräm

P2 Restaurang & Catering

  • Bbq-ribs med äpple slaw

    och klyftpotatis

  • Teriyakilax med örtpotatispuré

    och sojasmör

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan

    och ruccola

  • Vegetarisk bolognese med parmesan

    och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Flundrarullader, varmrökt lax

    potatiskrokett, Sandefjordsås

  • Rödvinsbräserad kyckling, smålök

    rökt sidfläsk, champinjoner, potatis puré

  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, ädelost

    chilimajonnäs, tomat, gul lök, sötpotatispommes, brioche

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, svampkräm

    brynt smör, lingon

Pinoccio

  • kalops med kokt potatis /

    ris samt rödbetor

  • kycklingbröstfilé med currydragonsås och ris
Wednesday, October 9