Lunch menu

Tuesday, 8 October

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med rimmat sidfläsk

    vitvinssås och örtrostad potatis

  • Gård: Ostfylld nötfärsbiff med tomat-

    och basilikasalsa och pestopotatis

  • Äng: Rostad zucchini med tomat- och

    basilikasalsa samt pestopotatis

  • Pasta: Fusilli tricolore med rökt lax, gräddkokt

    spenat och citronmascarpone

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad kyckling

    & krämig paprikasås

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: grean beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med remouladsås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & rårörda lingon

  • Örtmarinerad laxfilé med limecreme

    samt avocado-& mangosallad

  • Veg: Sesambakad aubergine med limecreme

    samt avocado-& mangosallad

  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Krämig pasta med skogschampinjoner

    hjortfärs och spenat

  • Veckans Kött: Wallenbergare med potatispure

    skirat smör och ärtor samt rårörda lingon

  • Veckans Under Ytan: Asiatiska fiskkakor

    med nudlar, bok choi och gröncurry

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare med lökaioli

    och klyftpotatis samt spetskålssallad

La Fontana

  • Rödvinsbersserad högrev

    med ugnsrostad potatis

  • Husets köttbullar med gräddsås, rårörda lingon

    pressad gurka och hemlagad potatismos

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa på nötfärs serveras

    med gräddsås & lingon

  • Ugnsbakad sej i krämig dillsås
  • Rotsakpytt med rödbetor
  • Panerad tofu med limekräm

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Lindström med dragonsky
  • Fisk- och skaldjurslasagne

    med ruccolacreme

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan

    och ruccola

  • Vegetarisk bolognese med parmesan

    och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kummel, Öjebyröra, bönor

    kokt potatis

  • Spagetti, bacon, ädelostsås

    skogschampinjoner

  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, ädelost

    chilimajonnäs, tomat, gul lök, sötpotatispommes, brioche

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, svampkräm

    brynt smör, lingon

Pinoccio

  • Köttfärslimpa serveras med inlagd

    gurka, kokt potatis och gräddsås samt lingon

  • Panerad spätta med kokt potatis

    och remouladsås

Tuesday, October 8