Lunch menu

Monday, 7 October

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och

    honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Paprikagratinerad sejfilé med grön

    ärtpuré och persiljestompad potatis

  • Gård: Vitlökstekt kycklingfilé med pepparreduktion

    och spenatrisotto

  • Äng: Morotsbiff med örtkeso och spenatrisotto
  • Pasta: Fusilli tricolore med rökt lax, gräddkokt

    spenat och citronmascarpone

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne med tomat- &

    ruccolasallad

  • Vegetarisk lasagne med tomat-

    & ruccolasallad

  • Västkustnoisette (svenskt kött) med bearnaisesås

    räkor & sparris, serveras med stekt potatis

  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: grean beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med

    remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med

    grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad spättafilé

    med räkröra

  • Indisk kycklinggryta med basmatiris

    naanbröd & raita

  • Veg: Bönbiffar med wokade grönsaker

    & jordnötssås

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Chili con Carne med syrad lökmajo

    samt klyftpotatis

  • Veckans Kött: Wallenbergare med potatispure

    skirat smör och ärtor samt rårörda lingon

  • Veckans Under Ytan: Asiatiska fiskkakor

    med nudlar, bok choi och gröncurry

  • Veckans Vegetariska: Bönburgare med lökaioli

    och klyftpotatis samt spetskålssallad

La Fontana

  • Spanska Biffar i kryddig salsasås

    med stekt potatis

  • Fläskfilégryta på ädelost, champinjoner, lök

    morot och ris

Scandic Väst

  • Kalkonstek serveras med äppelsås

    & svartvinbärsgelé

  • Stekt gös serveras med rödbetssmör

    & riven pepparrot

  • Tempurafriterad aubergine

    med ädelostkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Grillad karré med rostad potatis

    skysås och chiliaioli

  • Panerad rödspätta med dansk

    remouladsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta med köttfärssås, parmesan

    och ruccola

  • Vegetarisk bolognese med parmesan

    och ruccola

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Biff Lindström, rostad potatis

    skysås

  • Gulaschsoppa, crème fraiche

    levainbröd

  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, ädelost

    chilimajonnäs, tomat, gul lök, sötpotatispommes, brioche

  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, svampkräm

    brynt smör, lingon

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk samt

    rårörda lingon

  • Kycklingspett serveras med ris

    samt tzatziki

Monday, October 7