Lunch menu

Thursday, 3 October

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling,

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Mustig fiskgryta på fänkål, vin och lök

    med saffransaioli och krutonger

  • Gård: Lammfärsbiff med gurkraita, rödvinssky

    och råstekt potatis

  • Äng: Lins- och grönsaksgryta med

    soyabönor och gurkraita

  • Pasta: Pasta med bacon, lök, champinjoner

    grädde och mozzarella

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av

    saffran
, samt
 kladdkaka med vispgrädde

  • Baconlindad kycklingrullad fylld med

    soltorkad tomat, basilika & parmesan, serveras med ugnsrostad klyftpotatis & dragonsås

  • Indisk: rampur chicken masala
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Thaisoppa m strimlad kyckling

    pannkakor m sylt & grädde

  • Helstekt fläskfilé "Black & White"
  • Husmans kroppkakor med skirat smör

    & rårörda lingon

  • Veg: Ärtsoppa, pannkakor med sylt

    & grädde eller Morotsbiff med bearnaise & grilltom

  • Wok: Kyckling med färsk röd chili

    & cocosmjölk

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med bakade grönsaker

    och pumpaaioli

  • Veckans Kött: "Skomakarlåda" helstekt

    biffrad bacon purjolök och rödvinssås samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: Bohusgryta
  • Veckans Vegetariska: Krämig svamprisoni

    med örter och spenat

La Fontana

  • Krämig pasta Pappardelle på nötkött

    röd paprika, champinjoner, purjolök och zucchini

  • Fish & Chips med Pommes stripes

    och bearnaise

Scandic Väst

  • Baconlindad kycklingfilé serveras

    med timjanssky

  • Krämig fiskgratäng toppad med ägg

    & räkor

  • Grönsaksspett med tofu & örtyoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med pannkakor, sylt

    och grädde

  • Sotad lax med asiatisk gurksallad

    och sojamajonnäs

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Svamp och spenatlasagne
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakfickans fisk & skaldjurssoppa,

    aioli, krutonger

  • Fläskläggklubba, smörbakad kålrot

    grovkornig senap

  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev

    äppelcoleslaw, chipotle, picklad rödlök, brioche & pommes

  • Vegetarisk – Bakad jordärtskocka

    rivet tryffelsmör, rotsellerichips, inlagd lök

Pinoccio

  • Torsk filé serveras med couscous potatis

    samt lime sås

  • Gulaschsoppa
Thursday, October 3