Lunch menu

Wednesday, 2 October

Brödernas kök

  • Sallad: pestomarinerad mozzarellaost

    serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Smörstekt panerad sejfilé med örtagårdsås

    citron och potatispuré

  • Gård: Grillad marinerad fläskkarré

    med vitlökscreme, basilikasky och klyftpotatis

  • Äng: Ost- och broccolipaj med sallad

    på äpple, zucchini och blekselleri

  • Pasta: Pasta med bacon, lök, champinjoner

    grädde och mozzarella

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff med gräddsås, lingon

    & inlagd gurka, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Gravad laxfilé med dillstuvad potatis

    & hovmästaresås

  • rampur chicken masala
  • Vegan: mixed beans thoran
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé med

    tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guaqemole

  • Mustig höstgryta av högrev

    med rimmat sidfläsk & gelé

  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla

    nachos & guaqemole

  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    färsk röd chili & broccoli

  • Pasta: med salsiccia, vitlök

    & grädde

Restaurang Matkultur

  • Högrev med stompad potatis och

    picklade morötter samt dillsky

  • Veckans Kött: "Skomakarlåda" helstekt

    biffrad bacon purjolök och rödvinssås samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: Bohusgryta
  • Veckans Vegetariska: Krämig svamprisoni

    med örter och spenat

La Fontana

  • Grillade fläskfilémedaljonger med stekt

    potatis, rödvinssås och bearnaise

  • Marinerad benfri kycklinglårfilé med

    champinjonssås och ugnsrostade grönsaker

Scandic Väst

  • Pannbiff serveras med stekt lök

    lingon & gräddsås

  • Smörstekt kolja serveras med vitvinssås

    & riven pepparrot

  • Grönsakgratäng med västerbottenost

P2 Restaurang & Catering

  • Medelhavssej med kokt potatis
  • Köttbullar med gräddsås, potatismos

    och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Svamp och spenatlasagne
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Pocherad sejrygg, musselsmörsås

    morotscrudité

  • Pasta Rossini, fläskfilé, tryffel
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev

    äppelcoleslaw, chipotle, picklad rödlök, brioche & pommes

  • Vegetarisk – Bakad jordärtskocka

    rivet tryffelsmör, rotsellerichips, inlagd lök

Pinoccio

  • Kalops med kokt potatis /

    ris samt rödbetor

  • kycklingbröstfilé med curry- och dragonsås och ris
Wednesday, October 2