Lunch menu

Tuesday, 1 October

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnsbakad torskfilé med

    citronhollandaise, picklad lök och potatisstomp

  • Gård: Biff Lindström med gräddsås,

    saltgurka och örtstekt potatis

  • Äng: Gratinerad grönsaksfylld tortilla

    med kryddigt ris och nachos

  • Pasta: Pasta med bacon, lök, champinjoner

    grädde och mozzarella

  • Sallad: dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Spaghetti med kyckling, färska champinjoner

    bacon & vitlök

  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: dal palak
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med

    grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Parmesangratinerad laxfilé med fetacreme

    & grilltomat

  • Pannbiff med potatismos, kantarellsås

    & rårörda lingon

  • Veg: Parmesangratinerad zucchini

    med fetacreme & grilltomat

  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Pastagratäng "Rigatoni"

    med strimlad skinka & krämig ost

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med karamelliserad lök och skysås

    samt pressgurka samt kokt amandine

  • Veckans Kött: "Skomakarlåda" helstekt

    biffrad bacon purjolök och rödvinssås samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: Bohusgryta
  • Veckans Vegetariska: Krämig svamprisoni

    med örter och spenat

La Fontana

  • Flankstek med ugnsbakad potatis

    och bearnaisesås

  • Husets pannbiff med hemlagad potatismos

    gräddsås, och lingonsylt

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås
  • Krämig pestobakad torsk med primörer
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med rotsaksgratäng
  • Färskostfylld kycklingfilé med tagliatelle

    och gorgonzolasås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat

    smör och lingon

  • Svamp och spenatlasagne
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad kummel, danskt rågbröd,

    tartarsås, räkor, pepparrot, friterad mandelpotatis

  • Kalops, rödbeta, kokt potatis
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev

    äppelcoleslaw, chipotle, picklad rödlök, brioche & pommes

  • Vegetarisk – Bakad jordärtskocka

    rivet tryffelsmör, rotsellerichips, inlagd lök

Pinoccio

  • Stektfläsk serveras med lök sås samt kokt potatis
  • Panerad spätta med kokt potatis

    samt dansk remoulad sås

Tuesday, October 1