Lunch menu

Monday, 30 September

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung

    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad hokifilé med blomkålspuré

    dillolja och citronpotatis

  • Gård: Rosmarinstekt kycklinglårfilé

    med rostad paprikasås och potatisgratäng

  • Äng: Honungsbakade rödbetor med ruccola

    valnötter och ostcreme

  • Pasta: Pasta med bacon, lök, champinjoner

    grädde och mozzarella

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Hjortgryta med timjan & rotfrukter, serveras

    med gele & ugnsrostad potatis eller kokt potatis

  • Äppelciderbräserad svensk fläskkarré

    med skysås, serveras med äppelmos & ugnsrostad potatis

  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: dal palak
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Stekt panerad stillahavsspättafilé med

    tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med

    lättwokade grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad torskfilé

    med västkuströra

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob" med

    bacon, banan & jordnötter

  • Veg: Grönsakspaj med tomat-&

    mozzarellasallad

  • Wok: Fläskfilé med green curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

Restaurang Matkultur

  • Fläskkotlett med rostad Amandine

    och stuvade champinjoner samt rödvinssky

  • Veckans Kött: "Skomakarlåda" helstekt

    biffrad bacon purjolök och rödvinssås samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: Bohusgryta
  • Veckans Vegetariska: Krämig svamprisoni

    med örter och spenat

La Fontana

  • Ungersk Gulasch på ryggbiff, med ris
  • Rödspätta med kokt potatis

    och dillcréme

Scandic Väst

  • Ugnsbakad fläskfilé i krämig

    västerbottenostsås

  • Smörstekt gös toppad med kapris

    & rödbetor serveras med skirat smör

  • Falafel med myntakräm

P2 Restaurang & Catering

  • Levergryta med kokt potatis och lingon
  • Laxfärsbiff med potatismos

    och kall gräslökssås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Svamp- och spenatlasagne
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chorizogryta, bönor, levainbröd

    crème fraiche

  • Kycklingcurry, stekt ris
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev

    äppelcoleslaw, chipotle, picklad rödlök, brioche & pommes

  • Vegetarisk – Bakad jordärtskocka

    rivet tryffelsmör, rotsellerichips, inlagd lök

Pinoccio

  • Kalvfärs biff serveras med kokt potatis

    och skysås samt rårörda lingon

  • Fiskgratäng serveras med kokt potatis
Monday, September 30