Lunch menu

Friday, 4 October

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Havets Wallenbergare med limegräddsås

    ärtor samt dillpotatis

  • Gård: Fläskfilet black & white med rödvinssky

    och hemgjord bearnaise, sparris samt potatis- och purjokaka

  • Äng: Fetaostgratinerade rotfrukter

    med citron och vita bönor samt ris

  • Pasta: Pasta med bacon, lök, champinjoner,

    grädde och mozzarella

  • Sallad: Dagens sallad
  • Dessert! Vi bjuder på något hembakat till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt fläskfilé med 3-pepparsås

    serveras med lättfrästa haricots verts & potatisgratäng

  • Ugnsbakad laxfilé dill-creme, serveras

    med kokt potatis & citron

  • Indisk: rampur chicken masala
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-biff av högrev med pommes

    tryffelaioli, coleslaw & BBQ-sås

  • Isterband från Vaggeryd med persiljestuvad

    potatis & rödbetor

  • Veg: Rödbetsbiff med pommes

    tryffelaioli & coleslaw

  • Wok: Kyckling med svart peppar, strimlad

    lök & färsk ingefära

  • Pasta: med fläskfilé, bacon & färska

    champinjoner

  • Grill: Hamburgare, Green burgare

    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Veckans Kött: "Skomakarlåda" helstekt

    biffrad bacon purjolök och rödvinssås samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: Bohusgryta

    Veckans Vegetariska: Krämig svamprisoni

  • Veckans Vegetariska: Krämig svamprisoni

    med örter och spenat

La Fontana

  • Specialbuffé: Tacos

    Tortillabröd, köttfärs, hackade grönsaker, guacamole, creme fraiche och salsa

Scandic Väst

  • Grillad fläskkarré serveras

    med bearnaisesås

  • Fiskspett på torsk & lax serveras

    med pestorisotto

  • Morot & haloumibiffar

    med parmesankräm

P2 Restaurang & Catering

  • P2:s Burgare med tryffelmajonnäs

    och klyftpotatis

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kroppkakor med skirat smör

    och lingon

  • Svamp och spenatlasagne
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kolja, skagenröra, kokt potatis

    inlagd gurka

  • Chipotlebakad tri-tip, sötpotatissallad

    chilimajonnäs

  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev

    äppelcoleslaw, chipotle, picklad rödlök, brioche & pommes

  • Vegetarisk – Bakad jordärtskocka

    rivet tryffelsmör, rotsellerichips, inlagd lök

Pinoccio

  • Huset schnitzel med stekt potatis

    rödvinssås, bearnaisesås samt gröna ärtor

  • Örtmarinerad lax serveras med kokt

    potatis samt majonässås

Friday, October 4