Lunch menu

Thursday, 26 September

Brödernas kök

  • Sallad: Halloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Sejfilé under täcke av zucchini

    morot och färskost samt ruccolabulgur

  • Gård: Viltfärsbiff med lingongräddsås

    baconcrunch och potatispuré

  • Äng: Ingefärsglaserad blomkål med

    bakade tomater och potatispuré

  • Pasta: Pasta Cacarecce med chorizo

    tomat och ricotta

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt bacon

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: aloo masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: Samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Jordärtskockssoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Rotmos med rimmad fläskbog
  • Veg: Ärt/Jordärtskockssoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili med rostad majscreme

    och bönsalsa samt klyftpotatis

  • Veckans Kött: Grillad Majskyckling med

    tryffelkål samt cirtussky och slungad amandine

  • Veckans Under Ytan: Ångad kolja med

    grönärtshummus och brynt örtsmör samt kokt amandine

  • Veckans Vegetariska: Friterad halloumi

    med äppelkompotte och rostade rotfrukter samt saltrostade frön

La Fontana

  • Grillad kalvytterfilé med fetaostkräm,

    nygräddat vitlöksbröd och timjanstektpotatis

  • Panerad rödspätta med kall dillcréme

    och kokt potatis

Scandic Väst

  • Baconlindad kycklingfilé serveras

    med timjanssky

  • Krämig fiskgratäng toppad

    med ägg & räkor

  • Grönsaksspett

    med tofu & örtyoghurt

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt fläskhare med bearnaisesås

    och rostade rotsaker

  • Gorgonzolabakad lax med kall örtsås

    och potatismos

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Biff Strogannoff med ris
  • Rostad rödbeta med chevrécreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad lax, citrusstomp, fänkålssallad

    örtmajonnäs

  • Nattbakad kalvstek, pestopotatissallad

    pepparrotscrème

  • Hamburgare: Högrev/Bringa/Entrecote

    friterad lök, senap, cheddar, gul lök, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Kokt rödbeta, gryn

    friterad svartkål, ricottaost

Pinoccio

  • Ärtsoppa med hemgjord pannkaka

    grädde och sylt

  • Kåldolmar med kokt potatis och gräddsås
Thursday, September 26