Lunch menu

Wednesday, 25 September

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt kungsflundra med pepparrots-creme

    fraiche och dillkokt potatis

  • Gård: Grillad kycklingfile med tzatziki

    basilkasky och klyftpotatis

  • Äng: Paprika- och chiligryta med kumminkryddad

    keso och klyftpotatis

  • Pasta: Pasta Cacarecce med chorizo

    tomat och ricotta

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad nötchorizo med gurkmajonnäs

    serveras med potatismos

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: aloo masala
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

  • Klassisk wallenbergare (svensk kalvfärs)

    med rårörda lingon, skirat smör eller gräddsås, gröna ärtor & potatismos eller kokt potatis

Restaurang Husman

  • Dansk sjömansbiff med lök, rårörda lingon

    & inlagd gurka

  • Fisk-& skaldjurspaella

    med saffransaioli

  • Veg: Grönsakspaella

    med saffransaioli

  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färslimpa med bacon och fetaost

    samt potatispure och soltorkad tomatsky

  • Veckans Kött: Grillad Majskyckling med

    tryffelkål samt cirtussky och slungad amandine

  • Veckans Under Ytan: Ångad kolja med

    grönärtshummus och brynt örtsmör samt kokt amandine

  • Veckans Vegetariska: Friterad halloumi

    med äppelkompotte och rostade rotfrukter samt saltrostade frön

La Fontana

  • Schnitzel med champinjonssås, stekt

    potatis, ärter och bearnaise

  • Ryggbiff med pepparsås och klyftpotatis

Scandic Väst

  • Pannbiff serveras med stekt lök

    lingon & gräddsås

  • Smörstekt kolja serveras

    med vitvinssås & riven pepparrot

  • Grönsakgratäng

    med västerbottenost

P2 Restaurang & Catering

  • Lättrimmad torsk med champinjoner

    lök och bacon

  • Köttfärslimpa med gräddsås

    och lingon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Biff Stroganoff med ris
  • Rostad rödbeta med chevrécreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, smörstekt kavring

    ägg 63°, tomatsallad, gräslöksolja

  • Fläskfilégryta, gorgonzola, champinjoner
  • Hamburgare: Högrev/Bringa/Entrecote

    friterad lök, senap, cheddar, gul lök, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Kokt rödbeta, gryn

    friterad svartkål, ricottaost

Pinoccio

  • Persiljejärpar serveras lökskysås
  • Lindade kyckling i bacon serveras curry

    färska champinjoner och potatis

Wednesday, September 25