Lunch menu

Tuesday, 24 September

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad alaskafilé med skaldjursmajonnäs

    dill och ljummen matvetesallad

  • Gård: Osso bucco på fläskytterfilé med citron

    och vin samt rispilaff

  • Äng: Osso bucco på palsternacka

    med lökkokt ris

  • Pasta: Pasta Cacarecce med chorizo

    tomat och ricotta

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé

    chili, lime & rostad vitlökssås

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: aloo masala
  • Poke bowl med fläskkarré, lax

    eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Porterstek med potatisgratäng

    & gelé

  • Yakatori-& sesammarinerad lax

    med wasabicreme & broccoli

  • Veg: Pan Pizza"Vegetaria"
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja

    vitlök & ingefära

  • Pasta: med strimlad kyckling

    soltorkad tomat & färsk basilika

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med rödcurrysås

    och stekt grönsaksris

  • Veckans Kött: Grillad Majskyckling med

    tryffelkål samt cirtussky och slungad amandine

  • Veckans Under Ytan: Ångad kolja med

    grönärtshummus och brynt örtsmör samt kokt amandine

  • Veckans Vegetariska: Friterad halloumi

    med äppelkompotte och rostade rotfrukter samt saltrostade frön

La Fontana

  • Brässerad högrev med ugnsrostade

    grönsaker och rödvinssås

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och dansk remouladsås

Scandic Väst

  • Kokt kalv i dillsås
  • Krämig pestobakad torsk

    med primörer

  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Majskyckling med örtpotatispuré

    och kycklingsky

  • Isterband med stuvad potatis

    och rödbetor

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Biff Stroganoff med ris
  • Rostad rödbeta

    med chevrécreme

  • Räksallad med sparris

    och ägg

  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Ångad kolja, vitvinssås, kapris-

    & sardellsmör, kokt potatis

  • Lasagne, coleslaw
  • Hamburgare: Högrev/Bringa/Entrecote

    friterad lök, senap, cheddar, gul lök, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Kokt rödbeta, gryn

    friterad svartkål, ricottaost

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk serveras

    med rårörda lingon

  • Stekt spätta i smör serveras med kokt potatis

    samt Skagenröra

Tuesday, September 24