Lunch menu

Monday, 23 September

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Husets fiskgryta med saffran

    vitt vin, potatis samt purjolökcreme

  • Gård: Pannbiff med tre sorters lök

    skysås, lingon samt rostad potatis

  • Äng: Ajvarslungad pasta med champinjoner

    zucchini och blekselleri

  • Pasta: Pasta Cacarecce med chorizo, tomat och ricotta
  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad rostbiff med rödvinsbrässerad

    syltlök, serveras med lättfrästa haricots verts, rostad lök & potatisgratäng

  • Nötköttbullar med gräddsås & lingon

    serveras med inlagd gurka & kokt potatis

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: aloo masala
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé

    med dill-majonnäs, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagenröra

  • Ugnstekt falukorv med ost, lök

    & senap samt potatismos

  • Bakad potatis med skagenröra

    samt tomat-& löksallad

  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn

    samt cocosmjölk & curry

  • Wok: Kyckling med färsk röd

    chili & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pepparbakad kotlett med dragongräddsås

    och brynta haricots verts

  • Veckans Kött: Grillad Majskyckling med tryffelkål

    samt cirtussky och slungad amandine

  • Veckans Under Ytan: Ångad kolja med

    grönärtshommus och brynt örtsmör samt kokt amandine

  • Veckans Vegetariska: Friterad halloumi

    med äppelkompotte och rostade rotfrukter samt saltrostade frön

La Fontana

  • Kycklinglårfilé med stekt potatis

    och gorgonzolasås

  • Souvlaki på fläskfilé med ugnsbakad potatis

    och tzatziki

Scandic Väst

  • Ugnsbakad fläskfilé i krämig

    västerbottenostsås

  • Smörstekt gös toppad med kapris

    & rödbetor serveras med skirat smör

  • Falafel med myntakräm

P2 Restaurang & Catering

  • Dillkött med kokt potatis
  • Stekt panerad rödspätta

    med remouladsås

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Biff Stroganoff med ris
  • Rostad rödbeta med chevrécreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Crispy pork, nudelsallad

    jordnötter, tamarind

  • Rostad vitkål, kålbuljong, friterad

    palsternacka, rårörda lingon, brytbönor

  • Hamburgare: Högrev/Bringa/Entrecote

    friterad lök, senap, cheddar, gul lök, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Kokt rödbeta, gryn

    friterad svartkål, ricottaost

Pinoccio

  • Wallenbergare serveras med potatispuré

    gröna ärter, skysås och rårörda lingon

  • Lättpanerad koljafilé serveras med kokt potatis

    och dillmajonnäs

Monday, September 23