Lunch menu

Friday, 27 September

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa

    stekt kål, broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med ägg, stenbitsrom

    vitvinssås och persiljepotatis

  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, majs)

    med chilibearnaise och ugnspotatis

  • Äng: Kikärtsbiff med chilibearnaise

    samt ugnspotatis

  • Pasta: Pasta Cacarecce med chorizo

    tomat och ricotta

  • Sallad: Dagens sallad
  • Dessert!

    Vi bjuder på något hembakat till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Schweizerschnitzel cordon bleu (mozzarella-

    & skinkfylld) med bearnaisesås, serveras, med gröna ärtor & stekt potatis

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé med skagensås

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: pepper chicken
  • Vegan: aloo masala
  • Poke bowl med fläskkarré, lax eller halloumi på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med

    grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel med

    bearnaise, rödvinssås & ärtor

  • Tacobuffé med tillbehör
  • Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
  • Wok: Entrecôte med färsk

    grön chili & svart peppar

  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Schnitzel med citronsky samt kapris-

    parmesansmör och råstekta rotfrukter

  • Veckans Kött: Grillad Majskyckling med

    tryffelkål samt cirtussky och slungad amandine

  • Veckans Under Ytan: Ångad kolja med

    grönärtshummus och brynt örtsmör samt kokt amandine

  • Veckans Vegetariska: Friterad halloumi

    med äppelkompotte och rostade rotfrukter samt saltrostade frön

La Fontana

  • Husets högrevburgare med briochebröd

    cheddarost, dijonsenap, dressing, stekt fläsksida samt pommes frites

Scandic Väst

  • Grillad fläskkarré serveras

    med bearnaisesås

  • Fiskspett på torsk & lax serveras

    med pestorisotto

  • Morot & haloumibiffar

    med parmesankräm

P2 Restaurang & Catering

  • Helstekt ryggbiff med potatismos

    rödvinssås och bacon

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Biff Stroganoff med ris
  • Rostad rödbeta med chevrécreme
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Lax & skaldjurspasta
  • Fläskschnitzel, Café de Paris-sås

    rostad potatis, bönor

  • Hamburgare: Högrev/Bringa/Entrecote

    friterad lök, senap, cheddar, gul lök, pommes, brioche

  • Vegetarisk – Kokt rödbeta, gryn

    friterad svartkål, ricottaost

Pinoccio

  • Grillad entrecôte ryggbiff serveras

    med potatis, rödvinssås och bearnaisesås

  • Lasagne al Forno - Hemlagad lasagne
Friday, September 27