Lunch menu

Thursday, 19 September

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Panko- och parmesanbakad torskfilé

    med citrongräddsås och pestopotatis

  • Gård: Husets kycklinglasagne med chili- och limeaioli

    samt ärtskott

  • Äng: Vegetarisk lasagne med chili- och limeaioli

    samt ärtskott

  • Pasta: Pasta penne med fläskfilé, gorgonzola

    och oreganobakade tomater

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajita (eller falafel) med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad

    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås

  • Ugnsbakad färsk laxfilé med ört-creme

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: malabari chicken masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa

    samt pannkakor med sylt & grädde

  • Nattbakad kotlett med Cafe de Parissås

    & baconbrynta haricot verts

  • Veg: Tortellinigratäng med valnötter

    kvibille & spenat

  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad

    skinka & kvibille

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Lasagne
  • Veckans Kött: Från Knorr till Tryne, utvalda

    detaljer av utegris serveras med slungad amandine och bakade morötter samt kryddsky

  • Veckans Under Ytan: Stekt Strömming

    med senap och pepparrot samt skirat smör, rårörda lingon och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Balsamicobakade betor

    med sallad på linser, rostad paprika och spetskål samt ostcreme

La Fontana

  • Shishkebab med stekt potatis

    och tzatziki

  • Bräserad fransyska med timjan

    stekt potatis

Scandic Väst

  • Klassisk Boeuf bourguignon
  • Smörstekt spätta toppad med ägg

    & räkor serveras med skirat smör

  • Vegetarisk carbonara

P2 Restaurang & Catering

  • Majssoppa med örtmarinerade

    räkor samt bananchokladtårta

  • Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås

    och rostade rotsaker

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Parmesangratinerad rotselleri

    med ramslöksmajo

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad lubb, curryremoulad, kokt potatis
  • Boeuf Bourguignon

    smålök, rökt sidfäsk, champinjoner, potatispuré

  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, cole slaw

    getost, rödlök, sötpotatis pommes, brioche

  • Vegetarisk – Pad thai, oumph, pak shoi

Pinoccio

  • Plommonspäckad karre med kokt

    potatis och kantrellsås

  • Strimlad biff med färska

    grönsaker och ris

Thursday, September 19