Lunch menu

Friday, 20 September

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål

    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fish`n`chips med kryddig Rhode island

    citron och vinäger

  • Gård: Wallenbergare med brynt smör, ärtor

    rårörda lingon och potatispuré

  • Äng: Fylld paprika med brynt smör

    samt potatispuré

  • Pasta: Pasta penne med fläskfilé

    gorgonzola och oreganobakade tomater

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Black angus-hamburgare med klyftpotatis

    & tillbehörsbuffé

  • Vegetarisk hamburgare (halloumi)

    med klyftpotatis & tillbehörsbuffé

  • Ugnsbakad färsk laxfilé med ört-creme

    serveras med kokt potatis & citron

  • Indisk: malabari chicken masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Poke bowl med fläskkarré, lax eller halloumi på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: Wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Cevapcici med pommes, pitabröd, tzatziki

    paprikarelish & grönt

  • Rimmad oxbringa med pepparrotssås

    & kokt potatis

  • Veg: Falafel med pommes, pitabröd

    tzatziki, paprikarelish & grönt

  • Wok: Kyckling med svart peppar & vitlök
  • Pasta: med rökt lax i gräslökssås
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med friterad lök, tryfelsky samt potatis

    och selleripure

  • Veckans Kött: Från Knorr till Tryne, utvalda

    detaljer av utegris serveras med slungad amandine och bakade morötter samt kryddsky

  • Veckans Under Ytan: Stekt Strömming

    med senap och pepparrot samt skirat smör, rårörda lingon och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Balsamicobakade betor

    med sallad på linser, rostad paprika och spetskål samt ostcreme

La Fontana

  • Specialbuffé: lafontanas husets grill mix

    som innehåller kycklingspett, blandfärsspett, fläskspett, tzatziki, beaniesesås och klyft potatis

Scandic Väst

  • Äpple bakad fläskkarré serveras

    med cidersky

  • Ört & limebakad lax serveras

    med dillkräm

  • Ricotta & spenatcannelloni

    med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Schnitzel med gröna ärtor och rödvinssky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Parmesangratinerad rotselleri med ramslöksmajo
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad lax, kallslagen citrushollandaise

    laxrom, friterad grönkål, kokt potatis

  • Kalvshortribbs från Ö-Vrenninge, cole slaw, bakad

    potatis, vitlök- & persiljesmör

  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, cole slaw

    getost, rödlök, sötpotatis pommes, brioche

  • Vegetarisk – Pad thai, oumph, pak shoi

Pinoccio

  • Laxfilé med dill stuvad potatis

    och grönsaker

  • Kycklingpasta serveras med färska

    grönsaker och riven parmesan

Friday, September 20