Lunch menu

Wednesday, 18 September

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta

    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad kolja med solroskärnor, syrad

    gurka, kaprissås och ugnspotatis

  • Gård: Brässerad högrev med rödvinssås

    chorizocrunch och potatisstomp

  • Äng: Kidneybönbiff med majsyoghurt

    och stompad potatis

  • Pasta: Pasta penne med fläskfilé, gorgonzola

    och oreganobakade tomater

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Viltfärsbiff med enbärssås & rårörda

    lingon, serveras med potatis- & palsternackspuré

  • Kycklingpiccata (ostpanerad kycklingfilé)

    med tomatsås, serveras med ris

  • Indisk: malabari chicken masala
  • Vegan: cabbage thoran
  • Poke bowl med pankopanerad kycklingfilé

    lax eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Chili av högrev med vitlöksfraiche

    tortilla, nachos samt ris

  • Bräckt laxfilé med dillhollandise & broccoli
  • Veg: Grönsaks chili med vitlöksfraiche

    tortilla, nachos & ris

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: "Delicata" med bacon, salami

    strimlad paprika & lök

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Karre med stompade rotfrukter samt syrlig

    dillsås och inlagd gurka

  • Veckans Kött: Från Knorr till Tryne, utvalda

    detaljer av utegris serveras med slungad amandine och bakade morötter samt kryddsky

  • Veckans Under Ytan: Stekt Strömming

    med senap och pepparrot samt skirat smör, rårörda lingon och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Balsamicobakade betor

    med sallad på linser, rostad paprika och spetskål samt ostcreme

La Fontana

  • Skomakarlåda på biff, fläsksida purjolök

    potatismos och rödvinssås

  • Helstek fläskfilé med potatisgratäng

    och pepparsås

Scandic Väst

  • Biff a la lindström serveras

    med rödvinssås

  • Fisk & skaldjursgryta serveras

    med aioli

  • Fyllda zucchini med vegofärs serveras

    med tomatsås

P2 Restaurang & Catering

  • Grillad kyckling med rostad parmesanpotatis

    och kall örtsås

  • Örtöverbakad lax med potatismos

    och basilikacremé

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Parmesangratinerad rotselleri

    med ramslöksmajo

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Räksallad med sparris

    och ägg

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Operaströmming, pepparrot, potatis

    puré, brynt smör, citron

  • Bakad fläsksida från Dalsjöfors, stekt fänkål, äppelsky

    rostad potatis

  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, cole slaw

    getost, rödlök, sötpotatis pommes, brioche

  • Vegetarisk – Pad thai, oumph, pak shoi

Pinoccio

  • BBQ glacerad kotlett rad

    med rosmarin och pepparsås

  • Grillad kyckling filé med stekt potatis

    samt champinjonsås

Wednesday, September 18