Lunch menu

Tuesday, 17 September

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt sejfilé med västkuströra

    citron och örtpotatis

  • Gård: Chiligratinerad färsbiff

    med paprikagräddsås och råstekt potatis

  • Äng: Krämig pasta med zuccini, aubergine

    paprika, tomat och oliver

  • Pasta: Pasta penne med fläskfilé, gorgonzola

    och oreganobakade tomater

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med ryggbiff, färska

    champinjoner, rött vin & krämig pepparsås

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: chenna masala
  • Poke bowl med fläskkarré, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk

    & lingon

  • Kycklingspett med BBQ-sås

    & bearnaise

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Wok: Kyckling med thai basilika

    & färsk ingefära

  • Pasta: med oxfilé, färska champinjoner

    & gorgonzola

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med persiljeslungade morötter

    och senapssky samt amandinepotatis

  • Veckans Kött: Från Knorr till Tryne, utvalda

    detaljer av utegris serveras med slungad amandine och bakade morötter samt kryddsky

  • Veckans Under Ytan: Stekt Strömming

    med senap och pepparrot samt skirat smör, rårörda lingon och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Balsamicobakade betor

    med sallad på linser, rostad paprika och spetskål samt ostcreme

La Fontana

  • Wallenbergare med ärtor bryntsmör

    potatismos och lingon

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis och hummersås

Scandic Väst

  • Citrusmarinerad kycklingfilé serveras

    med dragonsås

  • Kokt torsk serveras med ägg

    & persiljesås

  • Blomkål & broccoligratäng

P2 Restaurang & Catering

  • Raggmunk med stekt fläsk och lingon
  • Biff Bourguignon med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Parmesangratinerad rotselleri

    med ramslöksmajo

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad sej, tomat, kapris, oliver, ansjovis

    kokt potatis

  • Wallenbergare, gröna ärter, lingon,

    potatispuré, skirat smör

  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, cole slaw

    getost, rödlök, sötpotatis pommes, brioche

  • Vegetarisk – Pad thai, oumph, pak shoi

Pinoccio

  • Stekt fläsk med lök sås samt kokt potatis

    och rårörda lingon

  • Gulasch gryta på nöttkött
Tuesday, September 17