Lunch menu

Monday, 16 September

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Restaurang Chili & Lime

  • Dijongryta (högrev, kantareller & dijonsenap)

    serveras med ris eller kokt potatis

  • Dillfylld strömmingsflundra med skirat

    smör & rårörda lingon, serveras med potatismos

  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: chenna masala
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé

    med dansk remouladsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong med skogssvampsås

    & gelé

  • Stekt panerad torskfilé med räk

    dill-& limesås

  • Veg: Morotsbiffar med skogssvampsås & gelé
  • Wok: Fläskfilé med curry, sweet chili

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kyckling med paprikagräddsås och

    timjansrostade rotfrukter samt spenatpest

  • Veckans Kött: Från Knorr till Tryne, utvalda

    detaljer av utegris serveras med slungad amandine och bakade morötter samt kryddsky

  • Veckans Under Ytan: Stekt Strömming

    med senap och pepparrot samt skirat smör, rårörda lingon och potatispure

  • Veckans Vegetariska: Balsamicobakade betor

    med sallad på linser, rostad paprika och spetskål samt ostcreme

La Fontana

  • Fläskschnitzel med stekt potatis,champinjonsås

    och bearnaisesås

  • Köttfärssås på nötkött med bulgur

    och stekta grönsaker

Scandic Väst

  • Rimmad oxbringa serveras

    med senapssås

  • Fetaostöverbakad sej serveras

    med krämig tomatsås

  • Spenat & tomatpaj

P2 Restaurang & Catering

  • Rotsaksgryta på högrev med kokt potatis
  • Stekt panerad rödspätta med dill och räksås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Pasta Carbonara
  • Parmesangratinerad rotselleri

    med ramslöksmajo

  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Spagetti bolognese

    hyvlad grana padano

  • Kyckling sofrito, fyra skånska gryn
  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, cole slaw

    getost, rödlök, sötpotatis pommes, brioche

  • Vegetarisk – Pad thai, oumph, pak shoi

Pinoccio

  • Köttfärslimpa, kokt potatis

    gräddsås samt inlagd gurka

  • Fiskgratäng med potatismos
Monday, September 16