Lunch menu

Thursday, 12 September

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling

    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad sejfilé med gräddstuvad spenat

    och örtsmörad potatis

  • Gård: Saltimbocca (lufttorkad skinka, salvia

    vitt vin) på fläskytterfilé samt risotto

  • Äng: Kryddig bönbiff med gräddstuvad

    spenat och örtsmörad potatis

  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)

    med tillbehörsbuff

  • Italiensk kycklingfilé fylld med mozzarella

    salami & färsk basilika, serveras med vitlöksrostad potatis & äppelcidersås

  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: dal tadka
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax eller halloumi

    på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Svampsoppa samt pannkakor

    med sylt & grädde

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Levergryta med kapris & bacon samt ris

    eller kokt potatis

  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad

    eller soppa & pannkakor

  • Wok: Kyckling med färsk grön chili

    & cocosmjölk

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med stuvad savoykål och potarispure
  • Veckans kött: hjort och vildsvinsköttbullar

    med äppelgräddsås, pressgurka och lingon samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: kikärtsbiff med tomat

La Fontana

  • Entrecoté med ugnsgrillad potatis

    och pepparsås

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis

    och hummersås

Scandic Väst

  • Brieostfylld kycklingfilé serveras

    med gorgonzolasås

  • Sesambakad lax serveras

    med stekta nudlar

  • Lasagne med spenat & mozzarella

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med pannkakor med sylt

    och grädde

  • Cocospanerad kycklingfilé

    med currycrème

  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kallrökt lax med krassesås

    och kokt potatis

  • Falafel med kall gräslökssås

    och ris

  • Räksallad med sparris

    och ägg

  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kolja, rostad blomkål

    syrad gurkmajonnäs, mynta

  • Kalkonschnitzel, rödvinssås, rostade

    rotfrukter, citron- & svampsmör

  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev

    saltgurka, BBQ-sås, gul lök, cheddar, gremolata pommes

  • Vegetarisk: Pizza, getost, päron och valnötter
Thursday, September 12