Lunch menu

Wednesday, 11 September

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta, pestomarinerad

    mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad flundra

    med skirat smör, rödbetor, citron och potatispuré

  • Gård: Honungsstekt kycklinglårfilé

    med dijongräddsås och rosmarinpotatis

  • Äng: Gazpachobrässerad zucchini

    med potatispuré

  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Biff á la lindström (svensk blandfärs)

    med gräddsås, inlagd gurka & lingon, serveras med potatismos eller kokt potatis

  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: dal tadka
  • Poke bowl med pankopanerad kycklingfilé

    lax eller halloumi på risbädd

  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspätta

    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad gårdskarré med potatisgratäng

    & rödvinssky

  • Parmesangratinerad laxfilé med limecreme

    samt mango-& avocadosalladParmesangratinerad laxfilé med limecreme samt mango-& avocadosallad

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med hackade mandlar & basilika

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med äppel & pepparrotchutney samt

    bakade höstgrönsaker och fänkålssky

  • Veckans kött: hjort och vildsvinsköttbullar

    med äppelgräddsås, pressgurka och lingon samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: kikärtsbiff med tomat

La Fontana

  • Lasagne al forno med coleslaw
  • Benfritt kycklinglårfilé med stekt

    potatis och ädelostsås

Scandic Väst

  • Klassisk kålpudding serveras

    med gräddsås & svartvinbärsgelé

  • Panerad spätta serveras

    med gribichesås

  • Tofu serveras med stekta grönsaker

    baba ganoushröra och tunnbröd

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsgratinerad falukorv med gurkmajonäs

    och potatismos

  • Panerad färsk sej med gräslökssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kallrökt lax med krassesås och kokt potatis
  • Falafel med kall gräslökssås och ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Sejrygg, pepparrot, brynt smör, kapris
  • Nattbakad rostbiff, remouladsås

    rotsaksgratäng

  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev

    saltgurka, BBQ-sås, gul lök, cheddar, gremolata pommes

  • Vegetarisk: Pizza, getost, päron och valnötter
Wednesday, September 11