Lunch menu

Tuesday, 10 September

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon

    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé provencale

    med limeyoghurt samt örtris

  • Gård: Färsbiff med feta och soltorkad tomat

    samt basilikasås och potatisgratäng

  • Äng: Majsplättar med het bönsalsa

    och örtcreme

  • Pasta: Pasta linguine Bolognese

    på lamm och rosmarin samt grana padano

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig fläskfilépasta med färska

    champinjoner, örter, citron & vitlök

  • Indisk: nadan kozi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Poke bowl med fläskkarré, lax eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med

    västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade

    grönsaker & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette

    potatismos samt bacon-& rödvinssås

  • Stekt strömming med potatismos
  • Korv Stroganoff med ris
  • Veg: Grönsakswok med chili &

    cocosmjölk samt cashewnötter

  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja

    vitlök & chili

  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Riven karre med rökt paprika, chili

    och vitlök samt rostad potatis och tzatsiki

  • Veckans kött: hjort och vildsvinsköttbullar

    med äppelgräddsås, pressgurka och lingon samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: kikärtsbiff med tomat

La Fontana

  • Bräserad högrev med kokt potatis

    och rödvinssås

  • Köttfärssås med ris, pasta

    och varma grönsaker

Scandic Väst

  • Stekt fläsk serveras med löksås

    & lingon

  • Fiskgratäng toppad med räkor
  • med rostad paprikakräm

    Vitvinsbakad spetskål serveras

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med ris
  • Rökt laxlasagne med citroncrème
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kallrökt lax med krassesås och kokt potatis
  • Falafel med kall gräslökssås och ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad kummel, potatis puré

    musselsås, friterad palsternacka

  • Skinkstek, gelé, gräddsås, kokt potatis
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev

    saltgurka, BBQ-sås, gul lök, cheddar, gremolata pommes

  • Vegetarisk: Pizza, getost, päron och valnötter
Tuesday, September 10