Lunch menu

Monday, 9 September

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter

    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Champinjongratinerad hokifilé

    med gräddkokt purjo och citruspotatis

  • Gård: Texas chili med guacamole

    nachos och rispilaff

  • Äng: Rårakor med rostade rotsaker

    och lingon

  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm

    och rosmarin samt grana padano

  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta med

    nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • BBQ-glaserad svensk fläskkarré

    med örtkryddad färskost, serveras med ugnsrostad klyftpotatis

  • Indisk: nadan kozi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax

    eller halloumi på risbädd

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med

    västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron

  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker

    & currysås

  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis

    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med tryffelaioli & BBQ-sås

    samt stekt vitlökspotatis

  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry

    & cocosmjölk

  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med ratatouille och

    rostad potatis samt aioli

  • Veckans kött: hjort och vildsvinsköttbullar

    med äppelgräddsås, pressgurka och lingon samt potatispure

  • Veckans Under Ytan: fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: kikärtsbiff med tomat

    och grönsaksragu samt vitlökscreme

La Fontana

  • Italianska biffar med tomatsås

    och stekt potatis

  • nötkött gryta med färska grönsaker

    och ris

Scandic Väst

  • Canjonrubbad fläskfilé serveras

    med grönpepparsås

  • Sotad torsk serveras med lime

    & dillkräm

  • Rödbetsbiffar serveras

    med örtagårdkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Lasagne med cole slaw
  • Kalops med kokt potatis
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås

    samt kokt potatis

  • Kallrökt lax med krassesås och kokt potatis
  • Falafel med kall gräslökssås och ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Plommonspäckad fläskkarré, cognacgräddsås

    rostad kål, kokt potatis

  • Sedani rigati, mascarpone, gorgonzola

    kycklinglår, valnöt

  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev

    saltgurka, BBQ-sås, gul lök, cheddar, gremolata pommes

  • Vegetarisk: Pizza, getost, päron och valnötter
Monday, September 9